tromaktiko: Έγκλημα κατά των παιδιών στην Κομοτηνή από το διοικητή της 21ης Ταξιαρχίας

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Έγκλημα κατά των παιδιών στην Κομοτηνή από το διοικητή της 21ης Ταξιαρχίας



Συνεχίζονται οι σφοδρές αντιδράσεις γονέων εναντίον της απόφασης του Ταξιάρχου της 21ης Ταξιαρχίας στην Κομοτηνή, για τη μετεγκατάσταση του Παιδικού Σταθμού που εξυπηρετεί τις... ανάγκες των παιδιών των στρατιωτικών, από στρατιωτικό κτίριο σε πλαστικό κοντέινερ, που μάλιστα προέρχεται από το μολυσμένο περιβάλλον του Κοσσόβου, εξαιτίας των αεροπορικών βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ με βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου.

Μετά τις πρώτες καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο ίδιος ο Ταξίαρχος έδωσε εντολή να βρεθούν μετρητές ραδιενέργειας για τυχών ραδιενεργά κατάλοιπα στο τεράστιο κοντέινερ. Αναρωτιόμαστε, είναι δυνατόν ένας ανώτατος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού να είναι τόσο αδαής για να επιχειρεί με μετρητές να ανιχνεύσει την ραδιενέργεια που προέρχεται από το απεμπλουτισμένο ουράνιο.

Ή είναι τόσο άσχετος, πράγμα ανεπίτρεπτο ή εν πλήρη γνώση παίζει επικίνδυνα παιχνίδια στις πλάτες μωρών παιδιών, θέτοντας τις ζωές τους σε κίνδυνο. Ως που θα φτάσουν άραγε οι αξιωματικοί που θρέφουν φιλοδοξίες ανάδειξης, καθώς πλησιάζουν οι κρίσεις;

Εκτός αυτού όμως θεωρεί υγιεινό το περιβάλλον για τα μικρά παιδιά; Θα έβαζε το παιδί του σε κοντέινερ, να ψήνεται σαν σαρδέλα το καλοκαίρι ή να παγώνει τον χειμώνα, μέσα σε ένα τόσο ανθυγιεινό περιβάλλον;

Ίσως θελήσει να πρωτοτυπήσει αφού θα είναι ο μοναδικός παιδικός σταθμός του στρατού σε κοντέινερ.

Ο δεύτερος Ταξίαρχος της Κομοτηνής (29η Ταξιαρχία) στον οποίο διατυπώθηκαν παράπονα και έγινε δέκτης της οργής των γονέων, απλά παίζει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου!

Τελικά αυτό δεν είναι Ταξιαρχία. Είναι εκτελεστής παιδιών.

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Φ. Φ., ακόμη να πάρει θέση και να βάλει σε τάξη τους Ταξίαρχους, οι οποίοι κάνουν του κεφαλιού τους.

Αντί να ασχοληθούν με υπηρεσιακά και επιχειρησιακά θέματα των μονάδων, που είναι αμέτρητα, ασχολούνται με τον Παιδικό Σταθμό!

Τελικά, μήπως η Ταξιαρχία είναι μια ατελείωτη Παιδική Χαρά (για να μην πούμε Τσίρκο);

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Diktiospartakos.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!