tromaktiko: Ντίνα Δήμα: «Αιτία πολέμου για τα Τρίκαλα η ψήφιση του άρθρου 37 του Πολυνομοσχεδίου»

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ντίνα Δήμα: «Αιτία πολέμου για τα Τρίκαλα η ψήφιση του άρθρου 37 του Πολυνομοσχεδίου»



Η Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων προειδοποιεί και συνάμα καλεί τους Τρικαλινούς Βουλευτές την ύστατη αυτή ώρα να μην... ψηφίσουν το άρθρο 37 του Πολυνομοσχεδίου που αφορά την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την συμμετοχή του κόσμου και των φορέων της πόλης των Τρικάλων στις 2μερες κινητοποιήσεις» δήλωσε στο trikalanews.gr η Ντίνα Δήμα και πρόσθεσε με νόημα ότι «η ενδεχόμενη ψήφιση του άρθρου 37 του πολυνομοσχεδίου θεωρείται από εμάς αιτία πολέμου αφού περιλαμβάνει τρομακτικά πράγματα που πλήττουν τις εργασιακές σχέσεις και οδηγούν σε χρεοκοπία τον εργαζόμενο και τον απασχολούμενο και κατ επέκταση την Ελληνική κοινωνία.»

Η κρίσιμη ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στην Βουλή την ίδια ώρα που θα βρίσκονται απέξω χιλιάδες αγανακτισμένοι πολίτες και μαζί μαυτους ομάδα 5 ατόμων από τα Τρίκαλα που ξεκίνησαν χθες αργά το βράδυ με αυτοκίνητο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι χθες υπερψηφίστηκε επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο στην Ολομέλεια της Βουλής, με 154 ψήφους υπέρ και 141 κατά.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!