tromaktiko: Απολογήθηκε ο Γέστε

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Απολογήθηκε ο Γέστε



Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ο Ισπανός μέσος Φραν Γέστε, ο οποίος και απολογήθηκε για την πρωτοβουλία που πήρε και υποβλήθηκε σε εγχείρηση αρθροσκόπησης.


Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε πριν απλό λίγη ώρα ο Φραν Γέστε. Ο Ισπανός μέσος των «ερυθρόλευκων» απολογήθηκε ενώπιον της διοίκησης για την πρωτοβουλία που πήρε την περασμένη εβδομάδα και υποβλήθηκε σε εγχείρηση αρθροσκόπησης, η οποία θα τον κρατήσει μακριά από την ενεργό δράση για τουλάχιστον έναν μήνα.

Επιπλέον είχε συνάντηση με τους παράγοντες του Θρύλου. Κυρίως μίλησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του συλλόγου, Γιάννη Βρέντζο.

Από την πλευρά του ο επίσημος Ολυμπιακός για το θέμα δηλώνει ότι θα περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και ανάλογα από το τι θα δείξουν, θα πάρουν τις αποφάσεις για το ύψος της ποινής, που θα επιβληθεί στον αριστεροπόδαρο μέσο. Παράλληλα θα κρίνουν και θα αξιολόγησουν το τι έχει υποστηρίξει. Το πλέον πιθανό είναι να τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο (30 χιλ. ευρώ και ίσως παραπάνω...).

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!