tromaktiko: Αναστατώθηκε χωρίς λόγο, από λάθος ιατρική διάγνωση, ο διάσημος έλληνας σχεδιαστής Β. Κωστέτσος

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Αναστατώθηκε χωρίς λόγο, από λάθος ιατρική διάγνωση, ο διάσημος έλληνας σχεδιαστής Β. Κωστέτσος



Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος πέρασε μια τρομερή περιπέτεια ιατρικής φύσης, που τον... οδήγησε -όπως ισχυρίζονται άτομα του στενού περιβάλλοντός του- μέχρι και σε περίεργες σκέψεις...να βάλει τέλος στη ζωή του.
Όλα συνέβησαν πριν από μέρες, όταν ο σχεδιαστής αποφάσισε να κάνει, -όπως άλλωστε κάθε χρόνο- γενικές εξετάσεις σε πολύ γνωστή ιδιωτική κλινική.
Ο διεθνούς φήμης έλληνας σχεδιαστής περίμενε τα αποτελέσματα με σχετική αγωνία καθώς τον τελευταίο καιρό δεν αισθανόταν πολύ καλά.
Όντως διαπιστώθηκε......αυξημένη χοληστερόλη κάτι που τον προβλημάτισε αρκετά καθώς υπήρχαν διαπιστωμένα κατα το παρελθόν περιστατικά με οικείους του, οι οποίοι παρουσίαζαν κι αυτοί υωηλούς δείκτες της χοληστερόλης.

Όμως το μεγάλο θέμα δεν ήταν εκεί. Από τις εξετάσεις φάνηκε πως ο Βασίλειος Κωστέτσος είχε αυξημένα ποσοστά σε έναν δείκτη που αποτελεί για μια πολύ σοβαρή ασθένεια.
Ο σχεδιαστής σάστισε και ο γιατρός, ψύχραιμα, του πρότεινε να στείλει τον φάκελο των εξετάσεών του σε εξειδικευμένο αιματολογικό εργαστήριο.
Έτσι κι έγινε. Οι εξετάσεις εστάλησαν Παρασκευή και αναμενόταν τα αποτελέσματα Δευτέρα το βράδυ.
Δευτέρα μεσημέρι ο Βασίλειος πήγε κανονικά στην πρόβα του Dancing on ice αλλά ήταν -όπως ήταν λογικό-χάλια. Όλοι τον ρωτούσαν αλλά εκείνος δεν απαντούσε. Μιλώντας μάλιστα σε φίλους, έλεγε πώς σκεφτόταν ακόμη και να δώσει τέλος στη ζωή του καθώς δεν ήθελε να ταλαιπωρήσει την μητέρα του.
Σε αυτό το σημείο έφτασε.
Ευτυχώς για τον ίδιο, λίγο μετά την πρόβα επικοινώνησε μαζί του ο γιατρός και του είπε πως επρόκειτο για λάθος εκτίμηση και πως, παρόμοιες ενδείξεις έχουν παρουσιαστεί σε ασθενείς και άλλες φορές, χωρίς να “ισχύουν” καθώς είναι πλασματικές και προκαλούνται από μια απότομη αύξηση της χοληστερόλης στο αίμα των ασθενών.
Ευτυχώς για τον Βασίλειο Κωστέτσο, τέλος καλό, όλα καλά.

http://katestimeno.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!