tromaktiko: Για όλα όσα συμβαίνουν

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Για όλα όσα συμβαίνουν



Συνέλληνες γεια σάς.
Μη θέλοντας να παρακολουθώ συμβάντα και ειδήσεις μέσω των ΜΜΕ που μας σερβίρουν ότι,τους προστάζουν, ενημερώνομαι εδώ που ζω, μέσω ίντερνετ.

Σε πρόσφατη δημοσίευση άρθρου στο τρομακτικό, ενημερώθηκα για τον εσφαλμένο τρόπο που θέσπισε η παρούσα (α)κυβέρνηση σχετικά με την νομιμότητα παραμονής αλλοδαπών και λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Το να μπορεί ο κάθε Έλληνας η Ελληνίδα να συμβιώνει με άτομα οποιασδήποτε εθνικότητας αρέσκεται,και να μπορεί να εξασφαλίζει νόμιμη άδεια παραμονής για τα άτομα αυτά μέσα στην χώρα του,το θεωρώ σωστό και δίκαιο. Το να μπορεί όμως ο κάθε υπήκοος της ΕΕ να νομιμοποιεί στην Ελλάδα, επειδή ζει ο ίδιος εκεί, οποιονδήποτε αλλοδαπό καταγόμενο εκτός ΕΕ, αυτό το βρίσκω παράλογο και υπερβολικό.
Στην χώρα που ζω, δεν χρειάζομαι άδεια παραμονής από του έτους 2007 και έπειτα. Διατηρώντας όμως Ελληνικό διαβατήριο, δεν μου εξασφαλίζει το δικαίωμα να νομιμοποιήσω διαμονή στην χώρα ατόμου εθνικότητας πέρα της ΕΕ. Τέλος.
Στο αλλο που θέλω να αναφερθώ είναι αυτό που διάβασα χτες τυχαία στο internet από Ολλανδικά νέα ας το πούμε, είναι ότι η Ελλάδα προσβλέπει στο να παραγγείλει 40 άρματα μάχης Αμερικανικής προέλευσης, αξίας 3,2 εκατομ. ευρώ το κομμάτι.
Δηλαδή: Οι λωποδύτες που κυβερνούν την Ελλάδα κάνουν περικοπές των πτήσεων της πολεμικής αεροπορίας αφήνοντας τους Τούρκους να αλωνίζουν, και ψάχνονται για μίζες. Τα παιδιά των ανθρώπων λιποθυμούν στις αυλές τον σχολείων από την πείνα και αυτοί οι αλήτες κοιτάζουν να γεμίσουν τις τσέπες των Αμερικανών και της δικές τους. Δεν φτάνει που μας ταπείνωσαν τα τσογ...ια και μας έκαναν διεθνώς ρεζίλι, δημιουργούν περαιτέρω και ένα αλλου είδους πρόβλημα.
Εκτός τους φιλέλληνες, υπάρχουν και ανθέλληνες σχολιαστές της επικαιρότητας οι οποίοι προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να διαβάλουν την γνώμη της μάζας των λαϊκών στρωμάτων στην Ευρώπη έναντι της Ελλάδας και των Ελλήνων.
Το αλλο που με κάνει έξω φρένων είναι ότι έχουν καρεκλωθεί οι αλήτες για τα καλά και δεν λένε να ξεκουμπιστούν να πάνε στον αγύριστο. Άκου να δεις περικοπές για την πάρτη τους. Κλείσανε λέει το χαμάμ τής βουλής οι βρομιαρηδες. Εγώ πάντως 57 χρόνων Έλληνας δεν ήξερα ότι υπάρχει χαμάμ στην βουλή.
Κάτι αλλο που θέλω να επισημάνω, είναι κάτι σχετικό με τους Σπαρτακομένους.Θέλω να τους ζητήσω να σταματήσουν να γράφουν μ@@@κίες για τον στρατό.
Να κοιτάξουν να τελειώσουν την θητεία τους. Κατά την γνώμη μου είναι παραπάνω από αρκετές οι αλλαγές που έχουν γίνει. Στον στρατό πρέπει να είσαι στρατιώτης με όλα τα λογικά και τα παράλογα, και όχι πεταλουδίτσα.
Αυτά εν ολίγοις.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!