tromaktiko: "Ανοιγαν" όποιο αυτοκίνητο έβρισκαν σε υπαίθρια πάρκινγκ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

"Ανοιγαν" όποιο αυτοκίνητο έβρισκαν σε υπαίθρια πάρκινγκ



Εξιχνιάστηκαν, από Αστυνομικούς του Τμήματος Χερσονήσου, δεκαέξι υποθέσεις κλοπών από αυτοκίνητα, από τα οποία τα περισσότερα... βρισκόταν σε υπαίθριους χώρους στάθμευσης αρχαιοτήτων Μαλίων και Ενυδρείου Κρήτης, του Δήμου Χερσονήσου.

Στο πλαίσιο μεθοδευμένων ερευνών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και κατόπιν αξιοποίησης του προανακριτικού υλικού, το πρωί του Σαββάτου , εντοπίστηκε από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Χερσονήσου, ύποπτο επιβατικό όχημα κινούμενο επί της Παλαιάς Εθνικής στο ύψος της Σταλίδας με κατεύθυνση προς Ηράκλειο, εντός του οποίου επέβαιναν ο 27χρονος αλλοδαπός Υπήκοος Ιράκ, ο 28χρονος αλλοδαπός Υπήκοος Ιράκ και 39χρονος αλλοδαπός Υπήκοος Ιράκ.

Σε γενόμενη έρευνα εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δυο διαρρηκτικά εργαλεία (κόφτης, ψαλίδι) καθώς και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, δυο ζευγάρια γυαλιά ηλίου, ένα γυναικείο πορτοφόλι, ένα ηλεκτρονικό βιβλίο (ΒΕ-ΒΟΟΚ) και ένα μικρό μπουκάλι άρωμα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!