tromaktiko: Γιατί το ανεχόμαστε αυτό;

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Γιατί το ανεχόμαστε αυτό;



"...και στον πόλεμο όλα για όλα, κουβαλούσα πολυβόλα, να σκοτώνονται οι λαοί, για τ' αφέντη το φαί..."Πόσο επικαιροι αυτοί οι στίχοι! Kι εμείς τι κάνουμε; Άλλοι αποφασίζουν για μας, για το μέλλον των παιδιών μας, για το μέλλον της πατρίδας μας. Δεν διακυβεύεται πλέον το εισόδημα μας, αυτό τελείωσε. Δεν παίζεται πια η θέση εργασίας μας. Την χάσαμε. Δεν τίθεται θέμα για την αξιοπρεπή διαβίωση μας. Την καταπατούν καθημερινά. Δεν συζητάμε καν για ασφάλεια, Καθημερινά ληστείες, βιασμοί, φόνοι για μερικά ευρώ. Λοιπόν; Θα αφήσουμε να χάσουμε ΚΑΙ την ελευθερία μας; Τη χώρα μας; Η κυβέρνηση που πριν 2 χρόνια πήρε τη λαϊκή εντολή να μας περάσει απο το δύσκολο μονοπάτι, μας είπε ψέματα, μας πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο. Τώρα το ένα σοκ, υποδέχεται το άλλο. Η κάθε δόση είναι πιο ισχυρή απο την προηγούμενη. Έχουμε μείνει άφωνοι μπροστά στην αγριότητα των κατακτητών και στην παντελή απάθεια των κυβερνόντων.

Δεν υπάρχει πλέον τίποτα που να μας δείχνει οτι θα έρθει ένα καλύτερο αύριο. Το γκεσταπίτικο μανιφέστο του κουρέματος και της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας είναι γεγονός. Η Μέρκελ υποδυόμενη σαν άλλωτε τον Ιταλό προπάτορας της, ζήτησε άνευ όρων παράδοση της χώρας μας. Και δυστυχώς δεν υπάρχει ένας Μεταξάς να πει ΟΧΙ ! Κινδυνεύει λέει το ευρώ. Σκασίλα μου. Εδώ μιλάμε για εκατομμύρια ζωές που κινδυνεύουν καθημερινά. Λίγο με ενδιαφέρει αν θα χάσει 20-30 δις κάποιος μεγαλοτραπεζίτης - δήθεν αφέντης του κόσμου...

Για πόσο ακόμα θα μένουμε άπραγοι; Δεν τίθεται θέμα πια αν φορολογηθούμε παραπάνω, περισσότερο ή όχι, αν θα πιαστούν οι φοροδιαφεύγοντες, αν τα ΜΜΕ λένε αλήθεια ή ψέματα, αν το κούρεμα θα είναι 20 ή 60%. Το θέμα είναι πως τείνουμε σε μια ανεξέλεκτη δικτατορία τοκογλύφων, τραπεζιτών και κεφαλαίου που ορέχθηκε φρέσκο κρέας. Η κυβέρνηση δεν έχει καμιά διάθεση να σώσει τους Ελληνες. Θέλει να σώσει το τραπεζικό σύστημα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Αυτό τους ενδιαφέρει, αυτή τη διαταγή εκτελεί, με τίμημα τις ζωές μας.

Ή αυτοί ή εμείς! Στις 15/10/2011 όλος ο πλανήτης ετοιμάζει πορείες διαμαρτυρίας. Εμείς θα κάνουμε κάτι;Φτάνει πια! Φύγετε κι εσείς και αυτοί που μας φέρατε στη χώρα!Δημοκρατία και Ελευθερία τώρα!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!