tromaktiko: Διαδοχικές συναντήσεις του Γ. Παπανδρέου με υπουργούς

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Διαδοχικές συναντήσεις του Γ. Παπανδρέου με υπουργούς



Με τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδο συναντάται αυτή την ώρα ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο γραφείο του στην Βουλή.
Πρόκειται για το πρώτο «ραντεβού» του πρωθυπουργού με υπουργούς που μετέχουν στην Κυβερνητική Επιτροπή, καθώς θα ακολουθήσουν διαδοχικές συναντήσεις με την υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Δια Βίου Μάθησης, Άννα Διαμαντοπούλου, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη, τον υπουργό Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη, και τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση.

Στην ατζέντα των συναντήσεων αναμένεται να βρεθούν τόσο οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ενόψει των κρίσιμων αποφάσεων, το επόμενο διάστημα, στην Ε.Ε. για την οριστική λύση διαχείρισης του ελληνικού χρέους όσο και θέματα αρμοδιότητάς τους.

Κοινή συνεδρίαση των ΚΤΕ Οικονομικών, Δημόσιας Διοίκησης και Εργασίας

Στο μεταξύ σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η κοινή συνεδρίαση των ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ αρμοδιότητας των υπουργείων Οικονομικών, Δημόσιας Διοίκησης και Εργασίας, με τη συμμετοχή των υπουργών Ευάγγελου Βενιζέλου, Δημήτρη Ρέππα και Γιώργου Κουτρουμάνη, για να συζητηθούν οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου για το βαθμολόγιο - μισθολόγιο στο δημόσιο, την εργασιακή εφεδρεία, τις συντάξεις, τις φορολογικές ρυθμίσεις και την υλοποίηση του μεσοπρόσθεσμου προγράμματος.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!