tromaktiko: Η Ζαρίφη θα πίνει τελικά καφέ με Σίσσυ και Φερεντίνο

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Η Ζαρίφη θα πίνει τελικά καφέ με Σίσσυ και Φερεντίνο



Ήδη έχει δώσει τα χέρια με τον Αlpha και από αύριο θα συμπλήρωνε την παρέα του «Μες στην καλή χαρά». Μόνο που την τελευταία εβδομάδα ήρθαν τα πάνω κάτω. Η Κατερίνα Ζαρίφη προτίμησε να πίνει πρωινό καφέ με τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου…

Σε ερώτηση, χθες, δημοσιογράφου μεσημεριανής εκπομπής η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε καταφατικά, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν έχει υπογράψει ακόμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τη Δευτέρα η παρουσιάστρια είχε συνάντηση με επιτελικά στελέχη του ΑΝΤ1 και ήδη έχει πραγματοποιηθεί και συνάντηση με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Ιδιαίτερη εντύπωση ωστόσο προκάλεσε η δήλωση της Ναταλίας Γερμανού, η οποία σχολίασε την απόφαση του Alpha να μη συμπεριλάβει τελικά την Κατερίνα στο πρωινό του Σαββατοκύριακου.

«Έδωσα μεγάλη μάχη για την Κατερίνα και η Κατερίνα το ξέρει. Δυστυχώς όμως οφείλω να σεβαστώ την απόφαση του καναλιού που εργάζομαι και με εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ γι’ αυτή την απρόσμενη έκβαση των πραγμάτων είναι πως το κανάλι δεν θέλει τρίτη γυναικεία παρουσία στην εκπομπή. Με την Κατερίνα έχω άψογες σχέσεις και την αγαπάω, και είμαι σίγουρη πως κι εκείνη έτσι νιώθει για μένα».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!