tromaktiko: ΣΟΚ: Κατέστρωναν σχέδια δολοφονίας για να «φτιάχνονται» ερωτικά!

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΣΟΚ: Κατέστρωναν σχέδια δολοφονίας για να «φτιάχνονται» ερωτικά!



Απίστευτο και όμως συνέβη στη μακρινή Αυστραλία από Έλληνες ομογενείς. Ένα παράνομο ζευγάρι παντρεμένων ομογενών, η 44χρονη Βίκυ Σωτηρίου και ο Αρης Δημητράκης, 49 ετών, θέλησαν να κάνουν πραγματικότητα ένα σενάριο που άνετα θα μπορούσε να αποτελεί σενάριο ταινίας!Η 44χρονη σε συνεργασία με τον εραστή της σκόπευαν να σκοτώσουν το σύζυγο της, προκειμένου να εισπράξουν τα 730,000 ευρώ από την ασφάλεια ζωής του και γύρω από αυτό στήθηκε ένα απίστευτο γαϊτανάκι κωμικοτραγικών γεγονότων που δε μπορεί να βάλει ανθρώπινος νους.

Το πάθος των δύο εραστών έφτασε στο σημείο να «χτυπήσουν» τατουάζ αιώνιας αγάπης με στίχους από τον έμπορο της Βενετίας του Σαίξπηρ, ενώ έφτασαν στο σημείο να αγοράσουν κοινό τάφο για τα… γεράματα! Μάλιστα, η φαντασία των δύο επίδοξων δολοφόνων κάλπαζε, καθώς όπως ομολόγησαν, χρησιμοποιούσαν ως σεξουαλικό αφροδισιακό τα σενάρια δολοφονονίας του άνδρα της Σωτηρίου.

Τα σχέδια τους, όμως, ματαιώθηκαν, όταν αποκαλύφθηκε η ιστορία και το μόνο που απέμεινε για να θυμίζει το ερωτικό δίδυμο της… συμφοράς είναι ο τάφος στο κοιμητήριο του Κίλμορ. Τουλάχιστον, αυτός «λογικά» δεν θα πάει χαμένος.
Πηγή: prionokordela
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!