tromaktiko: Απάντηση στο: Αυτοί είμαστε εμείς οι Έλληνες...

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Απάντηση στο: Αυτοί είμαστε εμείς οι Έλληνες...



Ναί φίλε μου αν μιλάς για κανένα μπαλκόνι στα σπίτια των βορείων προαστίων με τις μεγάλες βεράντες μπορούν να το κάνουν αλλά...
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/10/blog-post_4254.html) υπάρχουν πολλοί που δεν γίνεται να κρατήσουν σκουπίδια επί 1 εβδομάδα στο μπαλκόνι διότι είτε τα μπαλκόνια δεν είναι μεγάλα είτε έχουνε άλλα πράγματα στα μπαλκόνια που δεν μπορούν να χωράνε όλα αυτά. Π.χ εμείς που είμαστε οικογένεια με 2 παιδιά στην νέαπολη που να βάλουμε 8 σακούλες από σκουπιδια στο ένα και μοναδικό μπαλκονάκι που έχουμε? Δίπλα στην απλώστρα που αφήνουμε τα ρούχα μας για στέγνωμα ? Και μετά να ρίξει και καμία βροχή να βρωμίσει με απόνερα και λίγδες το δάπεδο του μπαλκονιού.

Επίσης εγώ προσωπικά ποτέ δεν κατηγορώ τους ανθρώπους που μαζεύουν τα σκουπίδια γιατί όλοι μπορούμε να φανταστούμε σε τι συνθήκες εργάζονται, που όταν εμείς κοιμόμαστε το βράδυ αυτοί μαζεύουν τα σκουπίδια μας.

Τέλος, ναί θα συμφωνήσω με την φράση σου οτι όλοι τα θέλουν όλα εντάξει μέχρι την πόρτα του σπιτιού τους ενώ από εκεί και έξω να πάνε να γ@.... αλλά ξεχνάς οτι ο κόσμος πληρώνει μέσα από την ΔΕΗ και δημοτικά τέλη - τέλη καθαριότητας και διάφορα άλλα και απαιτεί το κράτος να κάνει την δουλειά του πάνω απ΄όλα και όχι να δημιουργούνται τέτοιες κατστάσεις, αλλιώς να μην πληρώνουμε τίποτα και ας κάνουν οτι θέλουνε στο κράτος.


Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!