tromaktiko: Σχετικά με "Στην Ελλάδα της κρίσης, της εξαθλίωσης και της κατάντιας, παιδιά δημοτικού ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ!!!"

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Σχετικά με "Στην Ελλάδα της κρίσης, της εξαθλίωσης και της κατάντιας, παιδιά δημοτικού ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ!!!"



Σοκαριστικα αφανταστα διαβαζοντας παραπανω και νομιζω οτι ηρθε η ωρα να παρουμε την κατασταση στα χερια μας.
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/10/blog-post_7904.html)
Αλληλεγγυη στους ποιο αδυνατους οικονομικα συμπατριωτες μας αν στην ελλαδα του 2011 πεθανει εστω και ενα ατομο και ειδικα παιδι απο πεινα θα ειμαστε συνενοχοι ολοι μας. Ολοι μας αντιμετωπιζουμε δυσκολιες αλλα νομιζω οτι ενα πιατο φαγητο μπορουμε να διαθεσουμε. Εμεις οι γονεις με στο κολατσιο του παιδιου μας μπορουμε να βαλουμε κατι παραπανω και να προτρεψουμε το παιδι να το μοιραστει με καποιο αλλο παιδι οι αρτοποιοι θα μπορουσαν να διαθεσουν σε συνεργασια με δασκαλους κουλουρια δωρεαν σε παιδια αδυναμα οικονομικα, να μην λιποθυμανε τα καημενα τα παιδια αυριο μπορει να βρεθουμε και εμεις στην ιδια θεση. Στα δυσκολα εμεις οι Eλληνες γινομαστε παντα μια γροθια και τσακιζουμε οποιον θελει να μας βλαψει ηρθε η ωρα να ξαναενωθουμε αν περιμενουμε απο τους βο(υ)λευτες να αντισταθουν καηκαμε 300 κοτες λυρατες εχουμε στο κοτετσι (βουλη). Ωρα να μπουν στην ακρη οσοι βαζουν τις κοινωνικες ομαδες να τσακωνονται, η ισχυς εν τι ενωσει.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!