tromaktiko: Απάντησεις στις απορίες σας

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Απάντησεις στις απορίες σας



Αφορά Παπανδρέου: "Στόχος μας η ελάφρυνση των Ελλήνων πολιτών"
1) Ναι, είμαστε. Θα το δείτε στην Βουλή την επομένη των εκλογών. Από τα ίδια συνάφια θα αποτελείται. Ο εκλογικός νόμος δεν έχει αλλάξει, οπότε δεν μπορούν να εκλεγούν άλλοι εκπρόσωποι πέραν αυτών των συναφιών.

Μέχρι να το καταλάβει ο κόσμος οτι μια απο τα ίδια βγήκε και οτι τελικά μια μεγάλη παρέα είναι όλοι τους και μας δουλεύουν ψιλό γαζί, θα έχουν περάσει άλλα δυο-τρία χρόνια. Το οποίον είναι το μόνο που χρειάζονται για να ξεκοκαλίσουν ότι έχει απομείνει και να εξαφανιστούν αφήνοντας πίσω τους το απόλυτο χάος.

2) Ναι, υποτίθεται οτι είμαστε επαναστάτες. Αλλα δεν είμαστε. Για αυτό επιτέθηκαν σε εμάς πρώτα οι κερδοσκόποι. Όχι λόγω μεγέθους, ούτε λόγω αδυναμίας. Υπάρχουν άλλες χώρες και μικρότερες και πιό αδύναμες και με μεγαλύτερα προβλήματα. Αλλα δεν υπάρχουν άλλες χώρες των οποίων οι πολίτες θα δεχόντουσαν όλα αυτά με ειρηνικές διαδηλώσεις και απλή γκρίνια.

Απλά πράγματα. Αφού τόσα χρόνια όχι μόνο δεχόμαστε αλλα και επιλέγουμε αυτούς να κυβερνάνε την χώρα, και ο τελευταίος ηλίθιος στον πλανήτη μπορεί εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια να συμπεράνει οτι θα δεχόμασταν τα πάντα.

Και τα δεχόμαστε όλα, και βγαίνουν οι κυβερνώντες και μας το λένε κοροϊδεύοντας μας κατάμουτρα οτι σιγά τον κόσμο που βγήκε να διαμαρτυρηθεί.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!