tromaktiko: Κύριοι Α/ΓΕΕΘΑ, Α/ΓΕΣ, Α/ΓΕΝ, Α/ΓΕΑ :Αλήθεια πόση ασφάλεια μπορούμε να αισθανόμαστε;

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Κύριοι Α/ΓΕΕΘΑ, Α/ΓΕΣ, Α/ΓΕΝ, Α/ΓΕΑ :Αλήθεια πόση ασφάλεια μπορούμε να αισθανόμαστε;



Σήμερα , 6/10/2011, την ασφάλεια του στρατοπέδου ΠΑΠΑΓΟΥ, την ανέλαβε η ΕΛ.ΑΣ. Ο λόγος? Προφανώς διότι ο στρατός ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να εξασφαλίσει τον ζωτικό χώρο ενός στρατοπέδου... στην Αθήνα, απέναντι σε διαμαρτυρόμενους για την μνημονιακή υποτέλεια που πλήττει όλες τις κοινωνικές τάξεις (πλην των γνωστών – αγνώστων), συνταξιούχους.
Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων ήταν εκτός και κυρίως ΕΝΤΟΣ του στρατοπέδου. Για όσους δεν γνωρίζουν, η ευθύνη φύλαξης των στρατοπέδων σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, ανήκει στον στρατό. Η αστυνομία δεν έχει καμία αρμοδιότητα και εξουσία. Προφανώς για την παρουσία της ΕΝΤΟΣ του στρατοπέδου, θα είχε λάβει εντολή από τους πολιτικούς και φυσικούς «προϊσταμένους», επιπλέον προφανώς η πολιτική και φυσική «ηγεσία» του στρατού το αποδέχθηκε. Δηλαδή εκχώρησε την αρμοδιότητα φύλαξης του στρατοπέδου στην ΕΛ.ΑΣ. Άρα αποδέχθηκε την ανικανότητα της να εξασφαλίζει τον ζωτικό χώρο του στρατοπέδου.
Επειδή αυτές οι αποφάσεις λαμβάνονται σε επίπεδο «Αρχηγών», εύλογα διερωτάται κανείς, πως μπορείτε κ. «Αρχηγοί», να υποστηρίζεται ότι εξασφαλίζεται την εδαφική ακεραιότητα της χώρας όταν αποδέχεστε έμπρακτα και κατά παράβαση των κανονισμών, ότι ΔΕΝ μπορείτε να διαφυλάξετε την ακεραιότητα ενός στρατοπέδου στην Αθήνα έναντι συνταξιούχων.
Μήπως η επιθυμία σας για αξιώματα θα πρέπει να έχει όρια ειδικά στην περίπτωση που σημειολογικά δεν έχετε διάθεση να υπηρετήσετε αυτά για τα οποία πληρώνεστε από τον ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ? Δυστυχώς τα λόγια είναι εύκολα οι πράξεις απαιτούν γενναιότητα την οποία προφανώς την θυσιάσατε στον βωμό της προσωπική σας φιλοδοξίας.
Καλή σταδιοδρομία κ «Αρχηγοί». Άντε και πρόεδροι σε ΜΚΟ, υφυπουργοί , μέλη Δ.Σ δημοσίων οργανισμών Α.Ε κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών και λοιπές αξιοκρατικές θεσούλες. Τα περί στρατιωτικής τιμής κ.λ.π κρατείστε τα μόνο για τους λόγους που βγάζετε σε συγκεντρώσεις στελεχών, έτσι και αλλιώς δεν επιτρέπεται η διαφορετική γνώμη, είναι κρούσμα απειθαρχίας,

Υ.Γ Παλαιότερα κυκλοφορούσε ως αστείο ότι «οι Τούρκοι είναι φιλέλληνες». Τώρα είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!