tromaktiko: Οι νέες τάσεις στα παπούτσια

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Οι νέες τάσεις στα παπούτσια



Μείνε επί ποδός για να δεις τις μόδες στα παπούτσια και μην ξεχνάς: το θετικό φέτος είναι πως το ίδιο τρέντι είναι και τα στρογγυλά και τα μυτερά παπούτσια.Οι νέες τάσεις στα παπούτσια σύμφωνα με το womenonly είναι:

Οι πλατφόρμες και τα μονοκόμματα τακούνια:

Οι πλατφόρμες και τα μονοκόμματα τακούνια συνεχίζουν να κυριαρχούν και φέτος κι ας τραβάει τα μαλλιά του ο Λουμπουτέν. Φέτος, είναι πιο στιλάτες (όσο γίνεται δηλαδή), λιγότερο υπερβολικές σε ύψος και τις τίμησαν πολλοί σχεδιαστές: από τους D & G μέχρι τον Marc Jacobs.
Τα πολλά λουράκια:

Η μόδα με τα λουράκια επιστρέφει. Τις προηγούμενες χρονιές τα σχέδια που είδαμε στις πασαρέλες είχαν σχεδόν αποκλείσει τα λουράκια. Φέτος που έτσι κι αλλιώς τα ρούχα δεν μπορούν να είναι τόσο πλουμιστά (αφού είτε στο ανδρόγυνο λουκ, είτε με το colorblocking), το πάρτυ γίνεται στα παπούτσια. Μπότες με πολλά λουράκια, μικρά ή μεγάλα λουράκια που τις περισσότερες φορές έχουν διακοσμητικό και ουχί χρηστικό ρόλο.

Τα πλατιά τακούνια

Εννοείται πως τις κρύες μέρες με τις βροχές και τα χιόνια, θέλουμε ζεστασιά και ασφάλεια. Ένα παπούτσι με πλατύ τακούνι, ένα γοβάκι που δεν θα κινδυνεύει να καρφωθεί στο πεζοδρόμιο, σίγουρα βοηθά. Το πλατιασμένο τακούνι (Chunky heel) επενδύει όλα τα γυναικεία παπούτσια και τα λάτρεψαν όλοι: Chanel, Fendi, Michael Kors.

Βάλε το στιλέτο:

Το αντίβαρο στο πλατύ τακούνι είναι το τακούνι στιλέτο που όπως και να το κάνουμε είναι πολύ πολύ σέξι. Το στιλέτο θα το βρεις σε όλα τα ύψη και σε γοβάκια και παπούτσια των: Εmilio Pucci, Giorgio Armani, Jason Wu, Lanvin.

Η καλτσούλα να φαίνεται:

Λίγες γυναίκες θα τολμούσαν να εμφανιστούν με μποτάκι ή γοβάκι και την κάλτσα να φαίνεται. Η Ριάνα το τόλμησε και οι μεγάλοι σχεδιαστές το λάτρεψαν: Christian Dior, Anna Sui, Etro, Maec Jacobs.

Κορδόνια και κακό:

Τα κορδόνια στα γυναικεία παπούτσια εμφανίστηκαν στις πασαρέλες πέρσι αλλά φέτος είναι πιο δημοφιλή από ποτέ: στις μπότες, τα μποτάκια, το κορδονάκια κάνουν το παπούτσι πιο σέξι

Τα είδαμε παντού αλλά κυρίως στους: Alexander McQueen, Marc Jacobs, Louis Vuitton
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!