tromaktiko: Νοκ άουτ ο Άντιτς

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Νοκ άουτ ο Άντιτς



Εκτός από την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας (21:30, ΝΕΤ) με την Μπιλμπάο τέθηκε ο Πέρο Άντιτς. Ο Σκοπιανός δοκίμασε να προπονηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Άντιτς στάθηκε άτυχος στην προπόνηση της Πέμπτης χτυπώντας στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού του ποδιού λίγο πριν τη λήξη της. Προσπάθησε το μεσημέρι της Παρασκευής, αλλά δεν κατάφερε να προπονηθεί και έτσι τέθηκε εκτός, αφού οι ενοχλήσεις ήταν έντονες.

Ωστόσο, αποφεύχθηκε κάποια μεγαλύτερη επιπλοκή όπως διαπιστώθηκε από την ακτινογραφία, στην οποία υποβλήθηκε. Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ υπέστη εξάρθρωση του μεγάλου του δακτύλου στο αριστερό πόδι με συνέπεια να τίθεται εκτός πέρα από το ματς με τη Μπιλμπάο και από την πρεμιέρα της Α1 με τον ΠΑΟΚ με την επιστροφή του να προσδιορίζεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας ενόψει της αναμέτρησης με τη Φενερμπαχτσέ στο ΣΕΦ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα πρέπει να καλύψει την τελευταία στιγμή το κενό του Άντιτς με τους Πρίντεζη και Χάουαρντ να καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο «Ντούντα» πονοκεφαλιάζει επίσης, για την απουσία του Κεϊλίν Λούκας που μπαίνει σταδιακά στο πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος και αναμένεται και αυτός να μείνει εκτός δωδεκάδας.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!