tromaktiko: Ο Λαζόπουλος μιλά για τους Γερμανούς

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ο Λαζόπουλος μιλά για τους Γερμανούς



Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος για την κατάργηση της πρωινής ζώνης στον Alpha αλλά και τις σχέσεις του με τους Γερμανούς.«Τηλεθέαση το πρωί υπάρχει. Διαφημίσεις δεν υπάρχουν. ", δήλωσε.

Όταν ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης έκανε λόγο για τηλεόραση χαμηλού κόστους, ο Λάκης Λαζόπουλος αναρωτήθηκε: «Και τί θα κάνει η τηλεόραση θα κλείσει το πρωί; Και μπορεί η τηλεόραση το πρωί να γίνει ακόμα καλύτερη. Το περιεχόμενο θέλει αλλαγή και διαμόρφωση. Ας μιλάμε για διαφορετική τηλεόραση, ας μιλάμε για διαφορετικό πρωινό. Άλλο πράγμα καταργώ το πρωινό γιατί θέλω να γλιτώσω μια βάρδια, άλλο πράγμα πώς πρέπει να διαμορφωθεί η τηλεόραση».

Ο οικοδεσπότης του Αλ Τσαντίρι αρνήθηκε ότι η σχέση του με τους Γερμανούς έχει περάσει σε φιλικό επίπεδο και τόνισε ότι μιλά μαζί τους τρεις φορές τον χρόνο:

«Τί νομίζεις ότι πάω και κάθομαι με τους Γερμανούς είμαστε μαζί μια ωραία παρέα ας πούμε; Κάνω τρεις συναντήσεις το χρόνο με τους Γερμανούς, άλλοτε διαφωνώ σε πολλά πράγματα τα οποία συζητάμε, προκύπτουν και διαφωνίες κανονικά, απλώς βαριέμαι να μιλάω αγγλικά για πολλή ώρα. Αυτό είναι πάρα πολύ κουραστικό γιατί όλα τα πράγματα πρέπει να γίνονται στα αγγλικά. Δηλαδή αν θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στα ελληνικά, πρέπει να το μεταφράσεις κιόλας. Εγώ δεν μπορώ να κάνω αυτήν την δουλειά γιατί χάνω ατέλειωτες ώρες. Αυτό είναι ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει να συνεννοούμαι στην χώρα μου σε μια ξένη γλώσσα».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!