tromaktiko: Τα τρία ερωτήματα της Μαρσέιγ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Τα τρία ερωτήματα της Μαρσέιγ



Η κάκιστη αγωνιστική κατάσταση της Μαρσέιγ απασχολεί έντονα τα γαλλικά μέσα από την έναρξη της σεζόν και μάλιστα η L'equipe θέτει τρία καίρια ερωτήματα γύρω από την ομάδα και ρίχνει τα... βέλη της στον προπονητή, Ντιντιέ Ντεσάν.
Καμία βελτίωση δεν έχει παρουσιάσει η Μαρσέιγ στο γαλλικό πρωτάθλημα, παρά το θετικότατο ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου είναι και αντίπαλη με τον Ολυμπιακό, και οι δημοσιογράφοι στην Γαλλία προσπαθούν να βρουν τα αίτια αυτής της αποτυχίας.

Πιο συγκεκριμένα, στην L'equipe αναφέρουν τρεις παραμέτρους που έχουν ξεχωριστή σημασία για την πορεία της ομάδας. Πρώτον, το αν θα πρέπει να φύγει ή όχι ο Ντεσάμπ ώστε η ομάδα να πάρει νέο αέρα με τον καινούργιο προπονητή αλλά η υπόθεση κολλάει στην μεγάλη ρήτρα αποζημίωσης του Γάλλου τεχνικού.

Δεύτερον, υπάρχει θέμα σχετικά με την ψυχολογία της ομάδας από τη στιγμή που ο ηγέτης Χάιντσε έχει αποχωρήσει και παρατηρείται μια πιο... λάιτ αντιμετώπιση από τους παίκτες. Τέλος, αναφέρουν ότι υπάρχει και το θέμα, για το ποιος κάνει απόλυτο κουμάντο στο τεχνικό τιμ μεταξύ των τεσσάρων, Ντεσάμπ, Στεφάν, Πίντους, Ντεχόν καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν υποψίες ότι ο Ντεσάμπ δεν έχει τα... ηνία της ομάδας στο 100%.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!