tromaktiko: Μακελειό τη νύχτα για μια γυναίκα!

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Μακελειό τη νύχτα για μια γυναίκα!



Για τα μάτια μιας αλλοδαπής κοπέλας ένας νεαρός Ρεθυμνιώτης έχασε τη ζωή του χθες τη νύχτα στη διάρκεια...
αιματηρής συμπλοκής σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλλιθέας Ρεθύμνου.

Ο νεαρός Ρεθυμνιώτης  έπεσε νεκρός από πυροβόλο όπλο, ενώ σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ένας επίσης Ρεθυμνιώτης νεαρής ηλικίας.

Το μακελειό σημειώθηκε σε διαμέρισμα στην οδό Καποδιστρίου στο οποίο έμενε η 21χρονη κοπέλα από τη Ρουμανία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές μέχρι αργά χθες το βράδυ από την Αστυνομία, το αιματηρό περιστατικό έγινε όταν ο ένας εκ των δύο νεαρών πήγε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της οδού Καποδιστρίου στη Καλλιθέα, όπου διέμενε η κοπέλα η οποία κατάγεται από την Ρουμανία.

Εκεί τα αίματα άναψαν και δεν άργησε να γίνει το κακό. Όπως ανέφεραν στην «Π» αστυνομικές πηγές ο νεαρός πήγε στο διαμέρισμα της πρώην φίλης του και πυροβόλησε τον συμπατριώτη του στο χέρι. Στη συνέχεια ο τραυματίας για να γλιτώσει βγήκε στο δρόμο κι άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Φτάνοντας σε ένα κατάστημα της περιοχής ζήτησε να καλέσουν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στην είσοδο του διαμερίσματος είδαν τον δεύτερο νεαρό να κείτεται νεκρός στο δρόμο μέσα σε μία λίμνη αίματος ενώ δίπλα του υπήρχε ένα πιστόλι. Από τα στοιχεία της αυτοψίας που έγινε στο σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του νεαρού Ρεθυμνιώτη οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ότι ο άτυχος νέος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!