tromaktiko: Απάντηση στο: "Αίσχος στα υπό κατάληψη σχολεία"

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Απάντηση στο: "Αίσχος στα υπό κατάληψη σχολεία"



Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ που λες ότι πρωτοστατεί στις καταλήψεις έχεις υπόψιν σου ποιά άποψη έχει για τα ναρκωτικά; Μονίμως διαλαλεί το "ούτε σκληρά ούτε μαλακά". Έχεις δει πολλά μέλη του ΚΚΕ πρεζάκια ή μαστούρια κατά την κοινή διάλεκτο; Ποιά κυβέρνηση νομιμοποίησε τη χρήση των ναρκωτικών έχεις υπόψιν σου;

Επίσης έχεις ακούσει για τον τρομονόμο νομιμοποίησης των προβοκατόρων όταν πρόκειται για το "έννομο συμφέρον και τάξη"; Με πρόφαση τις δολιοφθορές εισαγγελείς μπήκαν και άνοιξαν τα σχολεία. Εμένα προσωπικά το μυαλό μου πάει στο κακό και όχι στο ΚΚΕ. Το ότι τα σχολεία έχουν ελλειπή προσωπικό (επιδοτήθηκε το κράτος για πρόσληψη 20.000 εκπαιδευτικών και πήρε το πολύ 600 για όλη την Ελλάδα) δεν σου λέει τίποτα.

Το ότι το βιβλίο ιστορίας το έγραψε μια καθηγήτρια Γαλλικών και ΟΧΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ μήπως δείχνει και αυτό κάτι; Το νόμο πλαίσιο που ιδιωτικοποιεί την όποια δημόσια και δωρεάν παιδεία είχαμε φταίει και γι' αυτό το ΚΚΕ;
Τα ναρκωτικά και η χρήση τους είναι κοινωνική συμπεριφορά, και άρα θέμα της κοινωνίας που ζούμε κατά πόσο έκανε σωστή πρόληψη αυτής της συμπεριφοράς και κατά πόσο πετυχημένη ή αποτυχημένη ήταν.
Καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα ότι αυτοί που ορίζουν την έννομη τάξη και ασφάλεια καθώς και τα κέντρα λήψης αποφάσεων όποια και αν είναι αυτά, θέλουν την νεολαία αποχαυνωμένη με κάθε είδους ιδεοληψία ή χημική ουσία, ημιμαθή και μηπολιτικοποιημένη ΠΡΟΣΟΧΗ όχι κομματικοποιημένη, με το πέπλο της αταξικότητας έτσι ώστε να μην μπορούν να διεκδικήσουν μελλοντικά ΤΙΠΟΤΑ σε ένα σύστημα που καταστρέφει την κοινωνική συνοχή, τον κοινωνικό ιστό και θα μας κάνει υποχείρια τραπεζικών δουλεμπόρων για ένα κομμάτι ψωμί.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!