tromaktiko: Απάντηση: Γιατί θέλω να "τσακίσω" τα Μ.Α.Τ. και τους λοιπούς προστάτες του συστήματος

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Απάντηση: Γιατί θέλω να "τσακίσω" τα Μ.Α.Τ. και τους λοιπούς προστάτες του συστήματος



Κύριε (του Π.Α.Μ.Ε λογικά),   Αναγκάζομαι να σας απαντήσω και θα σας πω:(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/10/blog-post_3264.html)
Ότι ακριβώς επειδή τα όνειρα μου και η διάθεση μου για δημιουργία ξεπερνάνε κατά πολύ το άθλιο σύστημα σας και αυτά που μπορεί να μου προσφέρει, επιτίθεμαι σε αυτούς (όχι οποιουσδήποτε) που προστατεύουν τους προδότες και το σύστημα τους.

Ότι δεν με τρομάζει τίποτα ποια, δεν θα με πείραζε να πεθάνω αν αύριο θα ήταν μια καλύτερη μέρα για όλους μας και ειδικά για τα παιδιά που θα έρθουν – αφού αυτοί είναι οι μόνοι που πραγματικά μπορούν να σωθούν ολοκληρωτικά καθώς εμείς έχουμε ήδη διαβρωθεί, έστω τμηματικά.

Δεν φοράω κουκούλα, μόνο μαντήλι για τα χημικά, και αποφάσισα πρόσφατα ότι η μόνη λύση είναι η επίθεση, δυστυχώς, καθώς απηύδησα με όλους εσάς που προσπαθείτε να λύσετε ένα πρόβλημα όντας ακόμα μέσα στο πρόβλημα.

Και πάνω από όλα, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ, ότι η αλλαγή είναι προσωπικό θέμα τους καθενός. Προσωπικά αντιμετώπισα και αντιμετωπίζω ουκ ολίγες φορές τον εαυτό μου.
Αναγνωρίζω ότι όλα αλλάζουν (τα πάντα ρει) και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να υπάρχουμε σε ένα κόσμο τόσο ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ φτιαγμένο.

Να απαγκιστρωθούμε από τον παλιό και σάπιο τρόπο ζωής που μας οδήγησε μέχρι εδώ,να αναλογιστείτε πως πραγματικά θα ήταν ένας κόσμος που θα ευδοκιμούσε το ΕΜΕΙΣ, και να ενεργήσουμε.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα τους ξεπεράσουμε. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!