tromaktiko: Φαντάρους και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της Αθήνας, όχι μόνο για τα σκουπίδια κ. Καμίνη!

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Φαντάρους και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της Αθήνας, όχι μόνο για τα σκουπίδια κ. Καμίνη!



Για πρώτη φορά στη μεγάλη ιστορία της Αθήνας, ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Ελλάδας δήλωσε απών από τη "μάχη" με τα σκουπίδια, που "πνίγουν" τη πόλη και τους κατοίκους της....
Για πρώτη φορά, ο δήμαρχος Αθηναίων κρύφτηκε όπισθεν υπουργών και περιφερειαρχών αδυνατώντας να δώσει λύση στο μείζον πρόβλημα των απορριμμάτων, που ήταν αποκλειστικής του ευθύνης.
Για πρώτη φορά, ο -υποτιθέμενος- ως πρώτος δημότης της Αθήνας, σέρνει στα δικαστήρια εργαζόμενους, που παλεύουν για την αξιοπρέπεια τους.
Για πρώτη φορά, ο δήμαρχος της πρωτεύουσας, επιστράτευσε- σε αγαστή συνεργασία με το υπουργείο Άμυνας-τον ελληνικό στρατό, για να μην εξελιχθεί η Αθήνα σε μία απέραντη χωματερή. Ξεχάστε ότι, ως τώρα βλέπαμε οχήματα του ελληνικού στρατού στις παρελάσεις. Πλέον, τα δρομολόγια θα γίνονται καθημερινά στους δρόμους της πρωτεύουσας.
Το μόνο, που δεν είχε κάνει για πρώτη φορά ως χθες, ο Γιώργος Καμίνης ήταν να ζητήσει τη στρατιωτική παρέμβαση και για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Να αναλάβουν, δηλαδή, οι φαντάροι τη φύλαξη για τα παιδιά των Αθηναίων... Απ' ότι φαίνεται, λοιπόν, πλησιάζει γοργά και τούτη η ώρα

exofitsio.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!