tromaktiko: Δεν γνωρίζει τα καθήκοντά της η Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Δεν γνωρίζει τα καθήκοντά της η Δημοτική Αστυνομία Τρικάλων



«Έβγαλε από τα ρούχα» του τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού του Δήμου Τρικκαίων Σωτήρη Αζναουρίδη, έγγραφο της... Δημοτικής Αστυνομίας που ζητούσε την άποψή του για παράνομη περίφραξη πεζοδρομίου επί της οδού Ειρήνης στην συνοικία της Αγίας Μονής.

O κ. Αζναουρίδης, με υπηρεσιακό έγγραφο, προχωρά σε συστάσεις στην Δημοτική Αστυνομία και τους … «αδειάζει», αναφέροντας τα καθήκοντά της…

Στο έγγραφο του κ. Αζναουρίδη, αναφέρονται μεταξύ άλλων «Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Δημοτικής Αστυνομίας, είναι η διαφύλαξη της Δημοτικής περιουσίας από διάφορες αυθαίρετες και παράνομες παρεμβάσεις-καταλήψεις-καταστροφές σε πεζοδρόμια, πεζόδρομους, πλατείες κ.λ.π. καθώς επίσης και από κακόβουλες ενέργειες σε εγκαταστάσεις κοινής ωφέλειας, σε Δημοτικά κτήρια ή οχήματα, πινακίδες πληροφοριακές ή του ΚΟΚ και στο Δημοτικό Φωτισμό.

Τέλος, με τεχνικούς όρους σας πληροφορούμε ότι η κατασκευή βρίσκεται επί του κρασπεδορείθρου και όχι στο οδόστρωμα, είναι μεν αυθαίρετη αλλά και παράνομη επειδή αποκλείει τη διέλευση πεζών από το πεζοδρόμιο».
trikalanews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!