tromaktiko: Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ακόμα...

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ακόμα...



1) Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν είναι στο απυρόβλητο κατα τις εκδηλώσεις οργής του ελληνικού λαού, διότι είναι και ο ίδιος... παράγωγο των ιδίων πολιτικών μηχανισμών που έφτασαν τη χώρα στο καθεστώς «γερμανικού προτεκτοράτου» και στο πρόσωπο του προσβάλλουν όχι το έθνος, αλλα πλέον την πολιτική συμμορία (δεξιών – αριστερών,κεντρώων κλπ) που λυμαίνεται εδώ και χρόνια τη χώρα.Ο λαός ΣΈΒΕΤΑΙ και τιμά τους νεκρούς του παντού και πάντα.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.

2) Ο Ελληνικός λαός (εν προκειμένω της Θεσσαλονίκης) αν επιθυμούσςε να συνεχιστεί η παρέλαση θα έκανε πέρα τους 1000-2000 που ας πούμε θεωρητικά κλείσαν το δρόμο.Απλά με την έκταση που έδωσε ΕΔΕΙΞΕ και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ την ενέργεια η οποία πάνω απ’ όλα αποτελεί την ένδειξη ασέβειας στο πολιτικό σύστημα.

3) Δεν αναρρωτιούνται ακόμα...!Σε ποιά απο τις προηγούμενες παρελάσεις συνέβη οι πολιτικοί να κρύβονται και να μην παρουσιάζονται ως «επίσημοι».

Τις άλλες χρονιές στριμώχνονταν στις εξέδρες...

Σε όσους προετοιμάστηκαν με τον ιδρώτα τους για την σημερινή ημέρα (στρατιωτικές Μονάδες) εύχομαι να αφιερώσουν ΑΥΤΟΝ ΙΔΙΩΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ στους νεκρούς του ΕΠΟΥΣ. Και να κάνουν οτι έκαναν πάντα.Να συνεχίσουν να τις φυλάνε τις Θερμοπύλες. Μόνο και μόνο γι αυτό ο ελληνικός λαός θα τους στηρίζει.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!