tromaktiko: Θα βάλετε επιτέλους τους Συμβασιούχους να δουλέψουν; ΑΣΕΠ Δήμαρχε, για νέες και αξιοκρατικές προσλήψεις νέων συμβασιούχων!

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Θα βάλετε επιτέλους τους Συμβασιούχους να δουλέψουν; ΑΣΕΠ Δήμαρχε, για νέες και αξιοκρατικές προσλήψεις νέων συμβασιούχων!



Πνιγόμαστε στα σκουπίδια και εσείς συνεχίζετε και συντηρείτε 718 συμβασιούχους καθαριότητας, οι πιο πολλοί από τους οποίους δεν... εργάζονται ως καθαριστές αλλά ως εργάτες γενικών καθηκόντων πίνοντας το καφεδάκι τους σε διάφορα υποκαταστήματα του ΙΚΑ! Δήμαρχε σε θερμοπαρακαλώ, έχω μικρά παιδιά και προσωπικά ο ίδιος είμαι άνεργος! Βάλε κάθε συμβασιούχο να κάνει την δουλειά που πρέπει! Μην τους αφήνεις να κοπροσκυλιάζουν και να κάθονται όλη μέρα! Δεν είναι δυνατόν να πληρώνω συμβασιούχους που το "παίζουν" καθαριστές ενώ είναι διοικητικοί υπάλληλοι οι οποίοι μπήκαν από την πίσω πόρτα, εκτός ΑΣΕΠ! Μας είχες υποσχεθεί ΑΣΕΠ για νέες και αξιοκρατικές συμβάσεις έργου! Μας είχες υποσχεθεί αξιοκρατία και διαφάνεια στις προσλήψεις των συμβασιούχων! Μας είχες υποσχεθεί μία καθαρή πόλη! Απομάκρυνε λοιπόν τους βυσματούχους συμβασιούχους, προσέλαβε ιδιώτες ώστε άμεσα να καθαρίσουν την πόλη μας, εφάρμοσε ΑΣΕΠ και προσέλαβε νέους συμβασιούχους μέσω αξιοκρατικής πρόσληψης, όπως ο Νόμος ορίζει!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!