tromaktiko: ΣΠΑΥ: Καθαρισμοί από σκουπίδια στη Βούλα

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΣΠΑΥ: Καθαρισμοί από σκουπίδια στη Βούλα



από το Γραφείο Τύπου
Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Βούλας του Δήμου Βάρης -Βούλας--Βουλιαγμένης ξεκίνησε στις 8 Οκτωβρίου, εκστρατεία... καθαρισμών από μπάζα και σκουπίδια του δάσους στη νότια πλευρά του Υμηττού υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και με την επικοινωνιακή υποστήριξη του ραδιοτηλεοπτικού Ομίλου ΣΚΑΪ.

Στην πρωτοβουλία έλαβαν μέρος, μεταξύ άλλων, οι Εθελοντικές Ομάδες Δασοπροστασίας Βάρης και Γλυφάδας, η περιβαλλοντική ομάδα «Ώρα για Δράση», μαθητές σχολείων της περιοχής και μεγάλος αριθμός πολιτών. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν υπό την καθοδήγηση τομεαρχών και καθάρισαν ταυτόχρονα την περιοχή του πρώην Κτήματος Κόνιαρη, τα Κρεββατάκια, τα 124 στρέμματα του Άλσους Πανοράματος, το Λυκορέμα καθώς και τα ρέματα της οδού Χλόης και των οδών Σμόλικα-Υμηττού. Σημείο συνάντησης των εθελοντών και πολιτών ήταν η πλατεία Άλσους Πανοράματος Βούλας (Αγ. Νεκτάριος).

Η άρτια οργάνωση και η θερμή φιλοξενία των εθελοντών της Βούλας χαρακτήρισαν την πρώτη αυτή εκδήλωση.

Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Βούλας προγραμματίζει νέο καθαρισμό στις 22/10/2011, πάλι ημέρα Σάββατο, από τις 10 π.μ., του λόφου του Πευκωτού στα Πηγαδάκια υπό την αιγίδα του ΣΠΑΥ και με την υποστήριξη του ΣΚΑΪ. Σημείο συνάντησης, για αυτή τη δράση, είναι το τέρμα της οδού Κανελλοπούλου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!