tromaktiko: Κόβουν τα υπηρεσιακά λεωφορεία από Καρδίτσα και Τρίκαλα!

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Κόβουν τα υπηρεσιακά λεωφορεία από Καρδίτσα και Τρίκαλα!



Από τη μια περικοπές μισθού και από την άλλη καθημερινή ταλαιπωρία μετάβασης στη δουλειά. Χτες το πρωί στη Μονάδα Αεροπορίας στη Λάρισα, μας είπαν ξεκάθαρα πως κόβονται (σχεδόν) τα υπηρεσιακά λεωφορεία από Καρδίτσα και Τρίκαλα.
Πιο συγκεκριμένα για την Καρδίτσα, μια και είμαι Καρδιτσιώτης και διαμένω μόνιμα σ' αυτή, το λεωφορείο δεν θα διέρχονται από όλη την πόλη, όπως έκανε μέχρι χτες, αλλά θα περνά από τους 2 Περιφερειακούς (Νέος Περιφερειακός προς λίμνη κ Παλαιός περιφερειακός μπροστά από τη Le Jardin).
Εμείς που μένουμε Καρδίτσα αλλά υπηρετούμε στη Λάρισα, ξυπνάμε ήδη στις 5.00, για να προλάβουμε να πάμε στη στάση με το Υπηρεσιακό, που φεύγει 5.40. Τώρα που το λεωφορείο θα περνάει από τον Περιφερειακό μόνο, θέλουμε ένα μισάωρο ακόμη νωρίτερα ξύπνημα: για αν πάρουμε το αυτοκίνητο ως τον Περιφερειακό! Και πού θα αφήνουμε, πάνω στον δρόμο; Έχει πολλή κ συνεχή κίνηση!
Οι ιθύνοντες δεν μπορούν να καταλάβουν τη θέση μας; Δουλεύουμε 7.00-3.00 και ξυπνάμε στις 5.00, ενώ το μεσημέρι φτάνουμε σπίτια μας στις 4.15! Ήδη "τρώμε" 2.30 ώρες στο δρόμο, γιατί πρέπει οι 2.30 ώρες να γίνουν 3+, επειδή έτσι κάποιοι μη Καρδιτσιώτες, που δεν καταλαβαίνουν τη θέση μας, το αποφάσισαν;;
Αναγκαίο είναι και οι Καρδιτσιώτες και οι Τρικαλινοί να πιέσουμε τους ανωτέρους μας για να συνεχίσουν τα Υπηρεσιακά μας ως έχουν.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!