tromaktiko: Τα χρέη πνίγουν και τον ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα...

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Τα χρέη πνίγουν και τον ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα...



Φαίνεται πως... ο ΑΟ Τρίκαλα βαδίζει ολοταχώς για τον αφανισμό του, με βάση τα στοιχεία που παρέθεσε η κα Ανθή Μακρή στη Συνέλευση φιλών της ομάδας.
Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, οι άνθρωποι που νοιάζονται για την ομάδα συγκεντρώθηκαν για να βρουν μια λύση στη μεταβίβαση του ερασιτέχνη.
Όταν ο λόγος παραχωρήθηκε στην κα Μακρή, αυτή παρουσίασε ένα έγγραφο του ΙΚΑ το οποίο αναφέρει πως το ΑΜΦ του ερασιτέχνη χρωστάει συνολικά 196.000 ευρώ μόνο στο ίδρυμα.
Η είδηση αυτή σόκαρε τους παρευρισκόμενους που προσπαθούσαν να δώσουν εξήγηση στο πως ένα ερασιτεχνικό σωματείο οφείλει ένα τόσο μεγάλο ποσό στο ΙΚΑ.
«Δε θα αναλάβω χρέη που έκανε η προηγούμενη διοίκηση. Αν ο κ. Πλεξίδας εξοφλήσει τα χρέη, μόνο τότε θα αναλάβω την ομάδα» είπα η κα Μακρή.
Έτσι αποφασίστηκε αύριο να υπάρξει συνάντηση των νομικών εκπροσώπων Πλεξίδα – Μακρή για να οριστεί βάσει καταστατικού ΓΣ με θέμα τις αρχαιρεσίες... λογικά την Τρίτη και όποιος ενδιαφέρεται να αναλάβει την ομάδα, να θέσει υποψηφιότητα. Δε χρειάζεται όμως ιδιαίτερη λογική να σκεφτεί κανείς πως με ένα τέτοιο πόσο να βαρύνει την ομάδα... κανείς δε θα αναλάβει και μοιραία το καμάρι της πόλης μας θα αφανιστεί.

goaltrikala.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!