tromaktiko: Κύριε Καμίνη, ακόμη κρατάτε & πληρώνετε παράνομους - βυσματούχους συμβασιούχους που έχουν χάσει τα ασφαλιστικά τους μέτρα;

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Κύριε Καμίνη, ακόμη κρατάτε & πληρώνετε παράνομους - βυσματούχους συμβασιούχους που έχουν χάσει τα ασφαλιστικά τους μέτρα;



Ντροπή και αίσχος!
Τόσα χρόνια προσλαμβάνατε συμβασιούχους καθαριότητας στο Δήμο Αθηναίων εκτός αξιοκρατικών και διαφανών διαδικασιών η πλειοψηφία των οποίων κάθονταν όλη μέρα.

Τώρα τους είχατε από τον Απρίλη του 2010 χωρίς σύμβαση και μέσω προσωρινών αποφάσεων δικαστηρίου τους πληρώνατε κανονικά.
Έχασαν τελικώς τα ασφαλιστικά μέτρα και αντί να τους απομακρύνετε τους κάνατε άλλη μία δίμηνη σύμβαση (μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη 2011) εκτός ΑΣΕΠ!
Και τώρα αυτοί ξαναέκαναν ασφαλιστικά για αυτή τη δίμηνη σύμβαση και ζητούν να μείνουν για πάντα στο Δήμο Αθηναίων!
ΕΛΕΟΣ!!!
Πότε πια κύριε Καμίνη θα αναλάβετε δράση να καθαρίσετε το δήμο μας από τα βύσματα;
8.000 μόνιμο προσωπικό δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες του Δήμου μας;
Γιατί συνεχίζετε να συντηρείτε το πνεύμα της αναξιοκρατίας & της αδιαφάνειας στις προσλήψεις συμβασιούχων έργου και ορισμένου χρόνου;
Μας είχατε υποσχεθεί ΑΣΕΠ σε όλα αυτά!
Εδώ απομακρύνονται μόνιμοι και μπαίνουν στην εφεδρεία αορίστου υπάλληλοι και εσείς κρατάτε βυσματούχους συμβασιούχους καθαριότητας που πολλοί από αυτούς απασχολούνται πίνοντας απλώς το καφεδάκι τους σε διοικητικές θέσεις του ΙΚΑ;
ΕΛΕΟΣ!
Σεβαστείτε το Νόμο και τη νοημοσύνη μας!
Σεβαστείτε τα τέλη που πληρώνουμε εμείς οι δημότες της Αθήνας για να πληρώνουμε τεμπελχανάδες συμβασιούχους του Δήμου μας.
Εφαρμόστε επιτέλους τις αποφάσεις των πρωτοδικείων και απομακρύνετε άμεσα τους συμβασιούχους που έχασαν τα ασφαλιστικά μέτρα!
Και εν πάσει περιπτώσει, εάν έχετε ανάγκη από επιπρόσθετο ανθρώπινο δυναμικό, κάντε προσλήψεις νέων και αξιοκρατικών συμβασιούχων μέσω ΑΣΕΠ οι οποίοι θα απασχολούνται πράγματι πάνω στο αντικείμενο που θα έχουν προσληφθεί και όχι για να κάθονται και να πίνουν το καφεδάκι τους στο ΙΚΑ της περιοχής τους!
Γέμισε η Αθήνα σκουπίδια κι εσείς ακόμη πληρώνετε τους συμβασιούχους καθαριότητας για να κάθονται;;!!
ΕΛΕΟΣ!.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!