tromaktiko: Η απάντησή μου στον κ.Παπούλια

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Η απάντησή μου στον κ.Παπούλια



Θέλω να απαντήσω στον πρόεδρο της Δημοκρατίας διότι εθίγη από τα συνθήματα του κόσμου. Είπατε κ.Παπούλια ότι 15 ετών πολεμήσατε για την Ελλάδα.
Πώς είναι τότε δυνατόν, αυτήν την στιγμή, εις το έσχατον γήρας να απολέσετε τον υποτιθέμενο πατριωτισμόν σας και να συναινείτε εις τα συνεχόμενα ανθελληνικά σκόπιμα σφάλματα των δοσίλογων της κυβέρνησης? Και δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες σαν και αυτές που διάβασα σε κάποια blogs ότι δεν έχετε καμιά εξουσία και άρα δεν είστε προδότης. Μπορείτε με μια μόνο απλή λέξη να σταματήσετε τους προδότες στο ξεπούλημα της χώρας. ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ !!!
Δεν τη λέτε όμως. Σιωπάτε. Και αφήνετε τον γνωστό αδίστακτο, εντολοδόχο και άριστο εις τα ανθελληνικά καθήκοντά του πρωθυπουργό, που μπροστά του ωχριούν ακόμη και οι χειρότεροι προδότες της ιστορίας μας, να ενεργεί ελεύθερα και με αίσθηση απόλυτης εξουσίας.
Έπειτα από όλα αυτά σας φαίνεται περίεργο που σας αποκάλεσε έτσι μια "μειοψηφία" όπως είπατε στις δηλώσεις σας? Για κοιτάξτε καλύτερα το βίντεο και ενημερωθείτε για το τι συνέβη και στην υπόλοιπη Ελλάδα και το συζητάμε και το περί μειοψηφίας.
Έχετε την τύχη κ.Παπούλια να βρίσκεστε εις το ύπατο αξίωμα σε πολύ προχωρημένη ηλικία. Και ομιλώ περί τύχης διότι οτιδήποτε πείτε ή πράξετε τώρα θα σας χαρακτηρίσει πολύ περισσότερο από όσα κάνατε και είπατε εις το παρελθόν. Σας έχει δοθεί λοιπόν μια μοναδική ευκαιρία να σταματήσετε την προδοσία της χώρας από τους προαναφερθέντες και να σας κατατάξουν οι Έλληνες στην ίδια θέση που έχουν και οι Κύπριοι τον αείμνηστο Τάσο Παπαδόπουλο.
Αν όμως επιθυμείτε να επιλέξετε την σιωπή, τότε να θυμάστε ότι "ο σιωπών δοκεί συναινείν".

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!