tromaktiko: Παρανάλωμα του πυρός εργοστάσιο ξυλείας στη βιομηχανική Εργατών στη Λευκωσία

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Παρανάλωμα του πυρός εργοστάσιο ξυλείας στη βιομηχανική Εργατών στη Λευκωσία



Παρανάλωμα του πυρός έγινε την Πέμπτη το βράδυ εργοστάσιο κατασκευής παρκέ στη βιομηχανική περιοχή Εργατών. Η φωτιά στο εργοστάσιο «Παρκέ Κοφτερός», έγινε αντιληπτή γύρω στις 17:00, οπότε και κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να την κατασβέσει.

Η πυρκαγιά ήταν τεραστίων διαστάσεων και μαινόταν εκτός ελέγχου εντός του εργοστασίου.

Στην περιοχή έσπευσαν 10 πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας και Λακατάμιας, ενώ λόγω της έκτασης της πυρκαγιάς, ζητήθηκε βοήθεια και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρνακας.

Οι πύρινες φλόγες έκαιγαν τα πάντα στο εσωτερικό του εργοστασίου, ενώ λόγω των υλικών που βρίσκονταν εντός αυτού, το έργο της Πυροσβεστικής καθίστατο ιδιαίτερα δύσκολο.

Οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φλόγες, προκειμένου να αποφευχθεί η επέκταση της φωτιάς και σε παρακείμενα εργοστάσια της βιομηχανικής περιοχής.

Για ώρες η φωτιά μαινόταν εκτός ελέγχου με τους πυροσβέστες να δίνουν σκληρή μάχη με τις φλόγες για να την περιορίσουν.

Τελικά, η πυρκαγιά, που έκαψε όλο το εργοστάσιο, έσβησε γύρω στις 21:00.

Κατά την εκδήλωσής της δεν υπήρχαν άνθρωποι στο εργοστάσιο.

Από τις προκαταρκτικές εκτιμήσεις στο χώρο, φαίνεται ότι οι ζημιές που προκάλεσε η φωτιά στο εργοστάσιο είναι τεράστιες.

Τα αίτια της πυρκαγιάς αναμένεται να διαπιστωθούν, μετά τις εξετάσεις που θα πραγματοποιήσει στο χώρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!