tromaktiko: Μέσα ο Φέισα!

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Μέσα ο Φέισα!



Στην αποστολή για το σαββατιάτικο ματς κόντρα στον ΟΦΗ, συμπεριλήφθηκε ο Λιούμπομιρ Φέισα, όπως και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Εκτός οι Τοροσίδης, Γέστε, αν και προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Σέρβος μέσος, που από την Πέμπτη είχε ενταχθεί στο φουλ πρόγραμμα της ομάδας, προπονήθηκε κανονικά και την Παρασκευή, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για το ματς με την ομάδα της Κρήτης.

Εκτός από τον Φέισα και όπως άλλωστε αναμενόταν, κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας έλαβαν οι, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιώργος Βαλεριάνος, Φραν Γέστε και Βασίλης Τοροσίδης, με τους δύο τελευταίους να μην συμμετέχουν όμως στο δίτερμα, αλλά να κάνουν έντονο πρόγραμμα στη φυσική κατάσταση.

Σε ό,τι αφορά τον Νταβίντ Φουστέρ, ο Ισπανός συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί με θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης των πρωταθλητών Ελλάδος στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών, που συγκροτούν την αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ. Αυτά είναι: Κοστάντσο, Μέγερι, Μανιάτης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοντέστο, Φέισα, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι Τοροσίδης, Γκρμπιτς, Ζαραδούκας, Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Παπάζογλου, Βαλεριάνος, Γέστε και Φουστέρ που έμειναν εκτός θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου στις 10.30.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!