tromaktiko: Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί άπαρτης παρμένης...

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί άπαρτης παρμένης...



της φοβοτομημένης
Θα την πάρουμε, δε θα την πάρουμε την 6η δόση… Θα την πάρουμε, δε θα την πάρουμε την 6η δόση… Θα την πάρουμε δε θα την πάρουμε… Το μαδάμε και δεν καταλήγουμε πουθενά…


Αν την πάρουμε, θα την έχουμε πάρει κι όσο να πεις, θα μας πάρουν πιο λίγο και πιο κόσμια απ’ όσο θα μας έπαιρναν, αν δεν την είχαμε πάρει. Όταν όμως αρχίσουν οι δόσεις της δόσης, θα μας παίρνουν πιο πολύ και πιο άκομψα απ’ όσο θα μας έπαιρναν, αν δεν την είχαμε πάρει. Με το μη πάρσιμο της δόσης, το πάρσιμο είναι εφ άπαξ. Με το πάρσιμο της δόσης, το δημοσιονομικό πάρσιμο είναι διαρκές. Παίαίαίαίαίρνing….

Μα αν δεν την πάρουμε, θα τα πάρουνε εκείνοι που είναι να τα πάρουνε παράλληλα προς το πάρσιμο και θα το παίξουνε πατριωτικά παρμένοι. Ο πατριωτισμός εκφράζεται με πολλαπλά παρσίματα. (Δείτε και τους μπάτσους που κάτι πατριωτικό, μια ίωση της πατρίδας τους έχει πάρει). Πολύ πιθανό τότε, να τα πάρουμε κι εμείς γιατί με μια δόση άπαρτη όλοι δικαιούμαστε να είμαστε παρμένοι και να ανησυχούμε για το μη παρμένο του πράγματος και για το προαναγγελλόμενο διαρκές παίρνινγκ του ό,τι έχειν και ό,τι δεν έχειν… Όχι πως το γενικό παίρνινγκ θα ανασταλεί, αν υπάρξει εν χορδαίς και οργάνοις παίρνινγκ της 6ης δόσης. 6ηδόση, 6η δόση, 6η δόση…

Διάβολε, γιατί το κάνεις να κολλάνε τα παρσίματα στο νούμερο 6; Τρεις 6 κάνει 18. Αλλά 21 κάνει το τρεις 7. Κι εντός παρθήκαμε κι εκτός παρθήκαμε κι επί τα αυτά παρθήκαμε, μέχρι που η 21η Ιουλίου έγινε 21ηΑπριλίου. 3 επί 7 το 21… της Επαναστάσεως.

Θα την πάρουμε, δε θα την πάρουμε την 6η δόση…. Αν την πάρουμε, θα μας συνεπάρει ο ενθουσιασμός του ενός ακόμα κορυφαίου και πανηγυρικού σοσιαλιστικού παρσίματος. Αν δεν την πάρουμε, θα καταλάβουμε τι θα πει να μην την έχει πάρει κανείς με τον ορθόδοξο τρόπο και να πρέπει να τον πάρουν με τρόπο καθολικό και κόντρα οθωμανικό. Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει δίλημμα. Κι αν την πάρουμε κι αν δεν την πάρουμε, θα μας πάρουν με μια ψαρόβαρκα το μωρό μου, που λέει κι ο Πάριος και θα μας αδειάσουν στο μηδέν, στο πουθενό και άντε πάρτο πάλι απ’ την αρχή.

Η παρτίδα πάντως είναι παρμένη. Το ίδιο κι η πατρίδα…
http://topontiki.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!