tromaktiko: «Θα ανέβουμε σε κανένα ρινγκ με τη Μενεγάκη να παλέψουμε;»

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

«Θα ανέβουμε σε κανένα ρινγκ με τη Μενεγάκη να παλέψουμε;»



Η Νικολέττα Ράλλη μπορεί να είναι η νέα οικοδέσποινά της μεσημεριανής ζώνης του STAR και του Made in Star όμως όπως δηλώνει... σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ!. "Δεν έχω εθιστεί με την τηλεόραση".

Πλήρως συνειδητοποιημένη αποκαλύπτει το πως της έγινε η πρόταση. "Μέσα σε 10 λεπτά έπρεπε να απαντήσω! Δεν πρόλαβα να πω τίποτε.(...) Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά σε αυτές τις δουλειές. Δεν σημαίνει, βέβαια, ότι θα εργάζομαι και τσάμπα. Και δεν μου αρέσει όταν ακούω για κοπέλες που, προκειμένου να βγουν στην τηλεόραση, θυσιάζουν την αμοιβή τους, απλώς και μόνο για να φανούν".

Η νεαρή παρουσιάστρια λέει για την πρόκατοχό της Χριστίνα: "Ήταν μοναδική η Χριστίνα Λαμπίρη σε αυτό που έκανε. Δεν βαδίζω στα βήματά της" και αποκαλύπτει το πως νιώθει απέναντι στους ανταγωνιστές της. "Τι σημαίνει αντίπαλος, Θα ανεβούμε σε κανένα ρίνγκ με τη Μενεγάκη να παλέψουμε;"


Η Νικολέττα Ράλλη πριν καν σκεφτεί να ασχοληθεί με την υποκριτική και την παρουσίαση είχε λάβει μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς και είχε κερδίσει τίτλους όμως σήμερα όπως υποστηρίζει ελάχιστοι είναι εκείνοι που θυμούνται τα πρώτα βήματα της καριέρας της.

"Ο κόσμος δεν με ξέρει ως η Νικολέττα που πήγε στα καλλιστεία και πήρε έναν παγκόσμιο τίτλο".

Όσο για το εάν τώρα υπάρχει κάποιος άντρας στη ζωή της. "Για να είμαι ειλικρινής δεν προλαβαίνω καν να σκεφτώ αν μου λείπει! Κάνω focus στη δουλειά μου. Θέλω και το κάνω, όμως δεν με αναγκάζει κανένας".
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!