tromaktiko: Καλύτερα ο Μανιάτης

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Καλύτερα ο Μανιάτης



Πολύ καλύτερα είναι ο Γιάννης Μανιάτης, όπως διαπιστώθηκε στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής και από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.
Ένα ευχάριστο νέο περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Γιάννης Μανιάτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, όμως η κατάστασή του παρουσίασε σημαντική βελτίωση και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται συνεχώς. Αναμένεται, μάλιστα, από την ερχόμενη εβδομάδα, να ενσωματωθεί στην ομάδα και να προπονείται κανονικά, κάτι που λογικά σημαίνει ότι θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Βαλβέρδε για το ματς με την ΑΕΚ. Βεβαίως θα είναι στο χέρι του προπονητή του να αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή ή θα τον προφυλάξει.

Από κει και πέρα, όσοι ερυθρόλευκοι δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, προπονήθηκαν κανονικά το πρωί στου Ρέντη. Οι Χοσέ Χολέμπας και Αριέλ Ιμπαγάσα εκτός από το γυμναστήριο, πραγματοποίησαν και αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Φρανθίσκο Γέστε συνέχισε την αποθεραπεία του. Το «μενού» του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει ρεπό για την ομάδα και η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Δευτέρας, στις 19.00.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!