tromaktiko: Ποτέ ξανά μόνος στο ΣΕΦ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ποτέ ξανά μόνος στο ΣΕΦ



Η ομάδα έχει πράγματι ελλείψεις. Οντως δεν έχει τη λάμψη των προηγούμενων ετών. Δεν αρχίζει ως φαβορί για να προκριθεί στο φάιναλ φορ, ξεκινάει με μειονέκτημα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό.


Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη στον μπασκετικό Ολυμπιακό. Είναι άδικο πέρα ως πέρα. Η αποκαρδιωτική εικόνα στο ΣΕΦ δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό, στο σύλλογο με τους περισσότερους οπαδούς στην Ελλάδα.

Ηταν δεν ήταν 3000 οι πιστοί που βρέθηκαν στις εξέδρες. Κάτι λίγοι προσπαθούσαν να τραγουδήσουν συνθήματα, άλλοι ασχολήθηκαν με τους Τούρκους, όμως αυτή δεν ήταν ατμόσφαιρα ΣΕΦ. Γιατί όλοι ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι έτοιμος, αλλά ο κόσμος από μόνος του μπορεί να ανεβάσει την ομάδα τουλάχιστον ένα επίπεδο.

Αυτό ακριβώς πρέπει τώρα να κάνει ο κόσμος του Ολυμπιακού. Να μην αφήσει μόνη την ομάδα στα δύσκολα. Να τη βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της και να προκριθεί στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα. Να της δώσει το κάτι παραπάνω μέσα στο ΣΕΦ, αυτό που της λείπει στο ρόστερ.
Αλλωστε αυτός ο Ολυμπιακός έχει την υπογραφή Ελλήνων παικτών. Και δεν υπάρχει πιο ωραία εικόνα, από το να βλέπει κάποιος ελληνόπουλα να δίνουν την ψυχή για τους την ομάδα.

Ο Πρίντεζης είναι παιδί του Ολυμπιακού και είδαμε ότι στα δύσκολα ήταν μπροστάρης. Ο Σπανούλης ήταν ο αληθινός ηγέτης που χρειάζονται οι μικρότεροι. Ο Κατσίβελης είναι 20 ετών, αλλά δεν φοβάται τίποτα. Υπάρχει και ο Μάντζαρης, ο Παπανικολάου, ο Σλούκας που ήταν εκτός 12αδας. Ακόμα και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, που ναι μεν δεν μπορεί, αλλά τα δίνει όλα

Αυτός ο Ολυμπιακός χρειάζεται, λοιπόν, τον κόσμο στο πλευρό του. Τώρα, στα πολύ δύσκολα. Και σε κάθε ματς εντός έδρας. Μακριά από το ΣΕΦ τα πράγματα θα είναι δύσκολα, αλλά στο Φάληρο δεν πρέπει να χαθεί κανένα ματς. Και όταν ο Ολυμπιακός ενισχυθεί, αργά η γρήγορα θα γίνει κι αυτό, μπορεί όλοι να τρίβουμε τα μάτια μας. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό, χρειάζεται ενίσχυση και συμπαράσταση.
 www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!