tromaktiko: Του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο κεφάλι γιατί τον πέρασαν για... φασίστα!

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο κεφάλι γιατί τον πέρασαν για... φασίστα!



Ένταση επικράτησε όταν εργαζόμενοι, μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, έσπρωξαν το τείχος που έχει στηθεί επί της Βασιλίσσης Σοφίας.
Οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη χημικών και τους απώθησαν!
Γενικώς, οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού. Άνδρες των ΜΑΤ περιφρουρούν την πορεία, ενώ μέσα στην πλατεία Συντάγματος βρίσκονται κουκουλοφόροι. Στρατιώτη, Οι εργαζόμενοι που μετείχαν στην πορεία του ΠΑΜΕ αποχώρησαν από το Σύνταγμα και επέστρεψαν στην Ομόνοια.
Δεν έλειψαν οι στιγμές έντασης. Στα Προπύλαια, όπου είχαν συγκεντρωθεί μαθητές και φοιτητές για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, επικράτησε ένταση, όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες και μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις. Τα ΜΑΤ απάντησαν με χημικά, απωθώντας τους κουκουλοφόρους προς τη Σταδίου, όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν μέρος της πορείας των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Έφοδο έκανε η αστυνομία πριν από λίγη ώρα στην πλατεία Συντάγματος προκειμένου να αποτρέψει τους κουκουλοφόρους να εισέλθουν στο κτίριο της Βουλής.
Κουκουλοφόροι βρέθηκαν μέσα στη συγκέντρωση και άρχισαν να πετούν πέτρες προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών και τα επεισόδια συνεχίστηκαν με ρίψεις μολότοφ από τους νεαρούς.
Η κίνηση αυτή προκάλεσε τον εκνευρισμό των κουκουλοφόρων που άρχισαν να πετούν μολότωφ και χημικά με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι εκτός ελέγχου αυτήν την ώρα.
Εστίες φωτιάς έχουν ανάψει αυτήν την ώρα οι κουκουλοφόροι μπροστά από την Μεγάλη Βρετανία.
H Επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛΑΣ στην πλατεία Συντάγματος είναι σε εξέλιξη.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!