tromaktiko: Αντιδήμαρχος στα Τρίκαλα πέταξε έξω από το γραφείο του Αντιδήμαρχο

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Αντιδήμαρχος στα Τρίκαλα πέταξε έξω από το γραφείο του Αντιδήμαρχο



Απίστευτες και πρωτοφανείς καταστάσεις «βίωσε» σήμερα το Δημαρχείο Τρικάλων την ώρα που ο Δήμαρχος Τρικκαίων... Χρήστος Λάππας απουσίαζε στην Αθήνα και είχε ορίσει Δημαρχεύων τον Αντιδήμαρχο Άμεσης Επέμβασης Θεόδωρο Σπανό.

Στο Δημαρχείο, βρέθηκαν μετά από ολοκλήρωση πορείας, μαθητές του 3ου και 9ου Γυμνασίου , θέλοντας να γνωστοποιήσουν στην Δημοτική Αρχή Τρικάλων, τα προβλήματα της Σχολικής μονάδας που τα οδήγησαν σε κατάληψη την προηγούμενη εβδομάδα του Σχολείου, όπως προβλήματα με τις τουαλέτες, τα καλοριφέρ και ένα κιόσκι που ζητούν να κατασκευαστεί στην αυλή του σχολικού συγκροτήματος.

Οι μαθητές ενημέρωσαν για τα προβλήματα τον κ. Σπανό που από την πλευρά του, δεσμεύτηκε να επισκεφτεί σήμερα ο ίδιος τα σχολεία για να δει από κοντά τα προβλήματα.

Οι μαθητές αρχίζοντας να αποχωρούν από το γραφείο του κ. Σπανού, βρέθηκαν μπροστά στην Αντιδήμαρχο Παιδείας Βάσω Κάκλα, η οποία ζήτησε από τους νεαρούς μαθητές να έρθουν στο γραφείο της προκειμένου να επικοινωνήσει με την διεύθυνση του σχολείου για να επιβεβαιώσει αν υπάρχουν τα προβλήματα που αναφέρουν οι μαθητές.

Επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Υποδιευθυντή του 3ου Γυμνασίου που ανέφερε ότι το πρόβλημα με τις τουαλέτες, οφείλεται στο ότι ρίχνονται χαρτιά στις λεκάνες…

Η φράση- προτροπή της κ. Κάκλα προς τον Υποδιευθυντή για λήψη πειθαρχικών μέτρων εναντίον των μαθητών με αποβολές για να επιλυθεί το πρόβλημα με τις τουαλέτες εξόργισε τους μαθητές , με τον κ. Σπανό να τους καλεί εκ νέου στο γραφείο του και να ξαναδεσμεύεται ότι εντός εβδομάδας, θα επιλύσει τα προβλήματα του σχολείου και τους τόνισε «εγώ είμαι μαζί σας» και γνώρισε με ιαχές την αποθέωση από τους μαθητές.

Τότε η κ. Κάκλα, μπήκε στο γραφείο του κ. Σπανού και επιτέθηκε με ακατανόμαστες φράσεις στον ομόλογό της, μπροστά στα παιδιά, σε δύο Προέδρους Τοπικών Συμβουλίων και δημοτικούς υπαλλήλους όπως «είσαι αγράμματος, πως είναι δυνατόν ο κόσμος να ψηφίζει έναν αγράμματο και λαϊκιστή και να γίνεται και Αντιδήμαρχος»…

Ακολούθησε φραστική επίθεση στην κ. Κάκλα από τον κ. Σπανό με την φράση «το Δημαρχείο δεν είναι σχολείο να δίνεις αποβολές» αλλά και με πολλά … «μπιμπ», ενώ η κ. Κάκλα ανταπάντησε και τότε ο κ. Σπανός, την άρπαξε από το μπράτσο και την πέταξε έξω από το γραφείο με πολλά –πολλά … «γαλλικά»…

Αναμένουμε την τοποθέτηση του Δημάρχου Τρικκαίων Χρήστου Λάππα για τα πρωτοφανή γεγονότα που εκθέτουν τον Δήμο Τρικκαίων στο Πανελλήνιο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!