tromaktiko: Η Στοά του Βιβλίου ανοίγει τις πόρτες της σε όλα τα παιδιά!

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Η Στοά του Βιβλίου ανοίγει τις πόρτες της σε όλα τα παιδιά!



Η Στοά του Βιβλίου ανοίγει τις πόρτες της σε όλα τα παιδιά! Από τη φετινή σχολική χρονιά στη Στοά του Βιβλίου, σε συνεργασία με τις...
εκδόσεις Εν Πλω, δημιουργείται ένας φιλόξενος πολυχώρος για τα παιδιά και τους γονείς, με πολλές εκπαιδευτικές, βιωματικές και πολιτιστικές προτάσεις: θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, αφηγήσεις παραμυθιών, εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού, μουσικοκινητικής αγωγής και ζωγραφικής!

Επαγγελματίες ηθοποιοί και έμπειροι εμψυχωτές και παιδαγωγοί συμμετέχουν στη νέα αυτή προσπάθεια με την προσδοκία να δημιουργηθεί ένας χώρος εξειδικευμένος για την ανάδειξη της δημιουργικότητας, της ευαισθησίας στην τέχνη, της ομορφιάς της συλλογικής προσπάθειας, της εικαστικής έκφρασης και του ποιοτικού παιχνιδιού!

Η Στοά του Βιβλίου ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1996 από τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία. Αποτελεί μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα κέντρο Πολιτισμού στην Αθήνα, ως συμβολή στην αναζήτηση και τον συγκερασμό μέσω του βιβλίου, των ιδεών του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος.

Η Στοά του Βιβλίου είναι ένας χώρος μοναδικός στη σύλληψή του και χωρίς προηγούμενο σε ολόκληρη την Ευρώπη, σε σημείο που, πολύ συχνά, Ευρωπαίοι ειδικοί να ζητούν πληροφορίες και συμβουλές για την ίδρυση παρόμοιου Κέντρου στις χώρες τους.

Όλα τα προγράμματα υλοποιούνται κάθε Σάββατο το πρωί 11.00-13.00 (είσοδος: 7 ευρώ/παιδί) και όλες οι παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 11.30, 15.00 και στις 16.30 (είσοδος: παιδιά 7 ευρώ, ενήλικοι 10 ευρώ).

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!