tromaktiko: Ο ρόλος του στην αρχική ενδεκάδα

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ο ρόλος του στην αρχική ενδεκάδα



Ο διεθνής μπακ του Θρύλου, Γιάννης Μανιάτης, αναμένεται να... ρυθμίσει το πως θα παίξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε κόντρα στην ΑΕΚ.


Στην περίπτωση που ο Βαλβέρδε κρίνει απόλυτα έτοιμο από αγωνιστικής πλευράς τον Μανιάτη τότε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να παίξει εκείνος βασικός στην θέση του δεξιού μπακ. Εάν γίνει αυτό τότε ο Μοντέστο θα βρεθεί στην θέση του αμυντικού χαφ. Σε αυτήν την περίπτωση ο Μακούν θα δώσει σκληρή... μάχη για να αγωνιστεί στο κέντρο του Θρύλου, καθώς για τις άλλες δύο θέσεις υπάρχουν οι Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα.

Βασικός γκολκίπερ θα είναι ο Κοστάντσο ενώ στην άμυνα θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι βασικοί οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Χολέμπας. Πέραν τούτου είναι ιδιαίτερα πιθανό ο Μαρκάνο να αγωνιστεί αντί του Μέλμπεργκ ενώ την τετράδα θα κλείσει ένας από τους Μανιάτη και Μοντέστο.

Στα χαφ ο Βαλβέρδε έχει τις επιλογές των Αμπντούν, Φουστέρ και Μιραλάς ενώ έχει ανεβάσει ρυθμούς ο Φετφατζίδης και για την επίθεση αυτές των Μιραλάς και Τζιμπούρ. Εάν πάντως που ο Φουστέρ μετατοπιστεί στα αριστερά, τότε ο Μιραλάς θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!