tromaktiko: Ακόμα και τώρα...

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ακόμα και τώρα...



Ακόμα και τώρα, πιπιλάμε την καραμέλα για το ποιος έφταιξε λιγότερο ή περισσότερο. Μπορέι να το συλλάβει ανθρώπινος νους αυτό; Είμαστε μοιρασμένοι σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ κλπ κι απο το προσωπικό μας συμφέρον προσπαθούμε να μεταφράσουμε τα γεγονότα. Να κατανοήσουμε το τι ακριβώς συμβαίνει και πως πρέπει να αντιδράσουμε ώστε να είμαστε εμείς οι λιγότεροι χαμένοι. Ο γείτονας; Ας καεί το σπίτι του, αρκεί οι φλόγες να μην αγγίξουν το δικό μας. Τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο κι η ΝΔ εξέθρεψαν γενιές με πολιτικό μίσος, με πολιτικό αυταρχισμό, με αντιπαλότητα με to εμείς κι οι άλλοι.

Φτάνει πια. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Μα είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε οτι το πολιτικό σκηνικό είναι στημένο; Ξαφνικά γίναμε όλοι πολιτικοί, συνταγματολόγοι, οικονομολόγοι, διεθνιστές κλπ, και με περισσή άνεση παπαγαλίζουμε αυτά που μας λένε οι παπαγάλοι της ενημέρωσης. Δηλαδή μας λένε ότι τους λένε να μας πούν.

Εμείς τι ακριβώς θα πρέπει να κάνουμε;

Πλησιάζει η Επέτειος του  1940. Μια ιστορική στιγμή στην σύγχρονη ιστορία των Ελλήνων. 
Οι ομοιότητες είναι πολλές.
1. Η Ιταλία ζητά παράδοση άνευ όρων
1α. Η διεθνείς τοκογλύφοι, όποιοι κι αν είναι αυτοί ζητούν το ίδιο
2. Ο Μεταξάς λέει ΟΧΙ κι εμπλεκόμαστε σε πόλεμο
2α. Ο ΓΑΠ λέει ναι κι υπογράφει μνημόνιο όπου άνευ όρων κι αμετάκλητα παραδίδουμε τη χωρα. Δεν πάμε σε πόλεμο φυσικό αλλά σε οικονομικό.
3. Η Γερμανία το 1941 μετά απο ένα εξαντλητικό για τα δεδομένα μας πόλεμο στο μέτωπο, επιτίθεται και μπαίνει τελικά στη χώρα μας, μετά απο απίστευτη αντίσταση.
3α. Η Γερμανία επανακτά τον έλεγχο στη Ν.Α. Ευρώπη μετά απο την προδοτική στάση της κυβένρησης Παπανδρέου κι ετοιμάζεται να διαμελίσει την οικονομία και την εθνική κυριαρχία.
4. Οι ΗΠΑ, μπαίνει στον πόλεμο και περιορίζει τις δυνάμεις του 3ου Ράιχ, ο πόλεμος τελειώνει, η Γερμανία ηττημένη γλύψει τις πληγές της κι εμφανίζεται το περίφημο σχέδιο Μάρσαλ, για την ανάκαμψη των οικονομιών όλης της Ευρώπης.
4α. Οι ΗΠΑ, δια μέσου του ΔΝΤ που ενθέρμως υποστήριξε την είσοδο του ο ΓΑΠ, βάζει ξανά πόδι όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά αυτή τη φορά στο ευρώ, απειλώντας να το διαλύσει και να καταστήσει παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα - παίκτη το δολλάριο. Διaμοιράζει για άλλη μια φορά την πίτα του εθνικού μας πλούτου και παίρνει τα πετρέλαια του Αιγαίου.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Πάντα υπάρχουν πρόθυμοι, προσκυνημένοι, εφιάλτες που για μια θέση, για χρήμα ή για εξουσία είναι πρόθυμοι να ξεπουλήσουν την πατρίδα.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. το 2011, σε λίγες ημέρες θα γίνει η επίσημη παράδοση - παραλαβή της χώρας στην τρόικα στην ΕΕ και στην ΕΚΤ, αν αυτά τα λιπόψυχα κτήνη που φορούν κοστούμια και ταγιέρ, υπερψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο. Φυσικά τα ίδια λέγαμε και για το μνημόνιο και τελικά το υπερψήφισαν.

Σκεφτείτε καλά τι πάτε να κάνετε! Ο λαός δεν αντέχει άλλο. Αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει επιστροφή ούτε δικαιολογία. Η χώρα κινδυνεύει μόνο απο εσάς κι όχι απο τη χρεοκοπία. Σε τελική ανάλυση, χρεοκοπία σημαίνει μεταξύ άλλων κακή διαχείριση του εθνικού πλούτου. Κι εσείς είστε άσσοι στην κακοδιαχείριση στην σπατάλη και στη ρεμούλα. Πάρτε δρόμο και θα βρούμε εμείς τον τρόπο μας. Πάντα τον βρίσκαμε. Αναγεννιόμασταν πάντα απο τις στάχτες μας. Δεν θα υπάρξει αύριο για κανέναν απο εσάς. Ή εσείς (οι 300 κι η παρέα σας) ή εμείς.

Κι εμείς είμαστε περισσότεροι...

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!