tromaktiko: Στην Ξάνθη για το «διπλό»

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Στην Ξάνθη για το «διπλό»



Με μια μικρή καθυστέρηση και χωρίς υποδοχή η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στην Ξάνθη, με τους παίκτες έτοιμους για νίκη.



Στην Ξάνθη βρίσκεται ήδη η αποστολή του Παναθηναϊκού και είναι έτοιμη να φύγει την Κυριακή με το «διπλό» από μια ανέκαθεν δύσκολη έδρα, με τα πράγματα να είναι σαφώς δυσκολότερα λόγω και των αγωνιστικών προβλημάτων που υπάρχουν.

Οι «πράσινοι» με μια μικρή καθυστέρηση λόγω των γνωστών «λευκών» απεργιών έφτασαν στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης και από εκεί κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή στην ακριτική πόλη, χωρίς να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη υποδοχή από τον κόσμο του «τριφυλλιού» που αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στα Πηγάδια.

Τα προβλήματα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, βέβαια, είναι αρκετά με τους Κοτσόλη, Ρούντολφ, Τοτσέ, Σεϊταρίδη, Μπιάρσμιρ, Καρνέζη (τιμωρημένος) και Ιωαννίδη να μένουν εκτός αποστολής, στην οποία μοναδικός καθαρόαιμος επιθετικός είναι ο Αντώνης Πετρόπουλος, ενώ για την θέση κάτω από τα δοκάρια υπάρχει ο Στέφανος Καπίνο που θα αγωνιστεί και βασικός και ο έτερος μικρός Αλέξανδρος Ταμπάκης, που είναι ο τέταρτος κίπερ της ομάδας.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!