tromaktiko: Μπράβο Γιώργαρε !!! Μπορεί να μας έκαψες αλλά.. λάδι μας έβαλες

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Μπράβο Γιώργαρε !!! Μπορεί να μας έκαψες αλλά.. λάδι μας έβαλες



Και μετά μου λέτε πως έχουμε άχρηστο πρωθυπουργό... Είναι μεγάλος! Είναι τεράστιος! Δυο χρόνια τώρα μας ξέσκισε, αλλά μας έσωσε. Για πολλοστή φορά.
Έσπρωξε στη φτώχεια τον λαό, έκλεισαν χιλιάδες επιχειρήσεις, έβαλε ενέχυρο όλη την Ελλάδα, θα πουλήσει τη δημόσια περιουσία για ένα κομμάτι ψωμί, έφερε και τους ελεγκτές να μας ελέγχουν, (αλλά δεν ξέχασε να πει ότι είμαστε περήφανος λαός).
Τι άλλο να ζητήσουμε;; Μπορεί δυο χρόνια τώρα να τα έχει κάνει σκατά, αλλά μ' αυτά και μ΄αυτά φτάσαμε στο επίπεδο του χρέους επί του ΑΕΠ που είχαμε το 2009. Πριν έρθει ο Γιώργαρος. Το ότι μας εξαθλίωσε είναι λεπτομέρεια.
Και μετά τον λέμε κι αμερικανάκι. Είδατε πόσο καλά γνωρίζει, και κάνει και πράξη μάλιστα, την ελληνική παροιμία < να σε κάψω Γιάννη να σ΄αλείψω λάδι>;;
Όπως και να έχει πάντως εγώ τον θεωρώ επιτυχημένο στο έργο που ήρθε να επιτελέσει. Όχι βέβαια για το δικό μας καλό αλλά για των ξένων, που κι αυτό είναι λεπτομέρεια.
Προσωπικά εγώ θα ήθελα να τον δω πολύ ψηλά. Πάρα πολύ. Κρεμασμένο με μια θηλιά στο λαιμό, αλλά.... κι αυτό λεπτομέρεια είναι.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!