tromaktiko: Με πετυχημένη συνταγή

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Με πετυχημένη συνταγή



Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδειξε στην σημερινή δοκιμή στην Παιανία ενόψει Τούμπας πως έχει στο μυαλό του την ενδεκάδα που «χόρτασε» μπάλα τον κόσμο κόντρα στον Εργοτέλη.
Η εικόνα της Κυριακής κόντρα στον Εργοτέλη, εκτός από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ικανοποίησε απόλυτα και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τους ποδοσφαιριστές του να εμφανίζουν στο γήπεδο όλα όσα τους ζητά, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.
Όπως είναι λογικό, ο 65χρονος τεχνικός αναμένεται να στηριχθεί στην ίδια ενδεκάδα και στο προσεχές ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Κάτι που έδειξε και στο σημερινό δίτερμα στην Παιανία.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Καπίνος, αριστερό μπακ ο Σπυρόπουλος, δεξί ο Μαρίνος και κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Μπουμσόνγκ με τον Σαριέγκι. Σιμάο και Κατσουράνης στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αριστερά ο Κουίνσι, δεξιά ο Ζεκά και ο Κλέιτον με τον Λέτο στην επίθεση, με τον ένα από τους δύο να αγωνίζεται πάντα λίγο πιο πίσω, σε ένα 4-4-1-1. Ο Τοτσέ ναι μεν είναι έτοιμος μετά από καιρό αλλά δεν μπορεί να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα και θα είναι στον πάγκο.


www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!