tromaktiko: Στην αντεπίθεση

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Στην αντεπίθεση



Το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά κατά του αγγλικού περιοδικού «Four Four Two», εξετάζουν σοβαρά στον Ολυμπιακό, λόγω του ντροπιαστικού δημοσιεύματος, που χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της πειραϊκή ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη υποκινητή επεισοδίων.



Πολύ σοβαρά να κινηθούν νομικά κατά του αγγλικού περιοδικού «Four Four Two», εξαιτίας του δημοσιεύματος που χαρακτηρίζει υποκινητή επεισοδίων τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη, εξετάζουν στον Ολυμπιακό.

Στα υψηλά κλιμάκια της πειραϊκής ΠΑΕ επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια για το ύφος του ντροπιαστικού δημοσιεύματος, το οποίο προσπαθεί να επηρεάσει αρνητικά την Κοινή Γνώμη κατά του Ολυμπιακού στα μάτια ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης

Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων», όπως αναφέρουν επίσημα χείλη, θα μελετήσει αναλυτικά τα όσα γράφτηκαν κατά του προέδρου της ΠΑΕ και θα αποφασίσει για το πώς θα το χειριστεί.

Συγκεκριμένα η θέση της ΠΑΕ κάνει λόγο για αστείο δημοσίευμα και δόλο από τον συντάκτη ενώ ξεκαθαρίζει ότι τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αυτό, που είναι σίγουρο, πάντως, είναι ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού θα επικοινωνήσει με την διεύθυνση του περιοδικού και αν είναι δυνατόν και με τον ίδιο τον συντάκτη προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος το οποίο χαρακτηρίζουν δυσφημιστικό για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ίδια την ομάδα.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!