tromaktiko: Είμαι η σιωπηρή … πλειοψηφία!

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Είμαι η σιωπηρή … πλειοψηφία!



Δεν θέλω το μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο, το πολυνομοσχέδιο, το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, την ΕΕ και θέλω να αποχωρήσω από το ευρώ.
Δεν θέλω τον κάθε Γερμανοτσολιά να μου λέει πόσο πολύ ή λίγο θα μου κόψει το μεροκάματο, πόσο πολύ ή λίγο θα πεινάσω εγώ κι η οικογένεια μου, πόσο πολύ ή λίγο θα χρεώσω το παιδί μου για να δουλεύει σε φάμπρικα στη χώρα του και σε ειδικές οικονομικές ζώνες 16 ώρες τη μέρα για 300 ευρώ και να ξεπληρώνει τα χρέη που μου φόρτωσαν ή επιχειρούν να μου φορτώσουν στην πλάτη. Δεν θέλω έκτακτες εισφορές, δεν θέλω έκτακτες φορολογίες, δεν θέλω χαράτσια κι εκβιασμούς είσπραξης μέσω ΔΕΗ, δεν θέλω…
Είμαι η σιωπηρή … πλειοψηφία!
Δεν θέλω τον Παπανδρέου και τη συμμορία του, δεν θέλω ειδικούς να μου λένε πόσο καλοί είναι οι Γερμανοί, δεν θέλω άλλους συνταγματολόγους – οικονομολόγους = κινδυνολόγους, να μου λένε ότι θέλουν να με σώσουν χθες χωρίς να πρέπει να κουρέψουν το χρέος και να χρεοκοπήσουμε και σήμερα να μου λένε πως είναι καλό τελικά το κούρεμα ακόμα κι αν χρεοκοπήσουμε. Δεν θέλω να μου κρύβουν την αλήθεια και να μου λένε μισόλογα, δεν θέλω να πανηγυρίζουν την ήττα μου, δεν θέλω να τους ξαναδώ!!!
Μπορώ; Είμαι η σιωπηρή … πλειοψηφία!
Μια πλειοψηφία που είναι στα όρια της, που λέει ως εδώ και μη παρεκεί, που της περισσεύει πολύς μήνας στο τέλος του μισθού, που πεινά, που κρυώνει, που δεν βλέπει φως σε κανένα τούνελ απλά γιατί δεν βλέπει καν το τούνελ, που δεν τολμά να ονειρευτεί το αύριο όπως παλιά, δεν κάνει σχέδια, δεν κάνει παιδιά. Μόνο προσπαθεί να δουλεύει, χωρίς να αντιμιλά στο αφεντικό γιατί παραμονεύει η απόλυση, που έχει μαυρίσει η ψυχή της από τον καθημερινό αργό θάνατο, που αρχίζει πλέον κι εμφανίζει ψυχοσωματικές ασθένειες.
Είμαι η σιωπηρή … πλειοψηφία!
Που ξυπνά το πρωί κι ακούει Τράγκα να ουρλιάζει για αντίσταση και το βράδυ να ακούει τον Κώνστα να ουρλιάζει υπέρ των τοκογλύφων.
Είμαι η σιωπηρή … πλειοψηφία!
Όχι για πολύ ακόμα όμως!!! ευτυχώς !!! θέλω αλήτες της κυβέρνησης να δείξτε έστω και την ύστατη στιγμή στοιχειώδη πατριωτική ευαισθησία και να δηλώστε στάση πληρωμών ως βέτο στην όποια απόφαση μας ετοιμάζει η πο@@@να του Βερολίνου και το κράτος της. Αλλά να θυμάσαι κι εσύ Βαγγέλη τη ρήση του Τσόμσκυ: “Τα κράτη δεν είναι οργανισμοί ήθους και ηθικής, είναι οργανισμοί ισχύος, το να περιμένεις από ένα κράτος ισχύος να συμπεριφέρεται δίκαια, είναι μάταιο και ανόητο. Τα κράτη ως οργανισμοί λειτουργούν με τις δικές τους αρχές και τα δικά τους συμφεροντα ”.
Κι αν δεν μπορεί να το κάνει ο ΓΑΠ γιατί είναι ανθέλληνας, Αμερικανός υπήκοος, άθεος και προσκυνημένος στη ΝΤΠ, κάντο εσύ ρε Βαγγέλη. Δείξε έμπρακτα ότι δεν προδίδεις τη χώρα. Γιατί αν Βαγγέλη περάσει η θέση των ξένων, αυτό που σας περιμένει, θα κάνει τις σκηνές που διαδραματίστηκαν στη Λιβύη, να μοιάζουν παιδική χαρά.
Είμαι η σιωπηρή … πλειοψηφία!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!