tromaktiko: «Θα μείνουμε χωρίς δουλειά και θα φταίνε τα τουρκικά σίριαλ»

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

«Θα μείνουμε χωρίς δουλειά και θα φταίνε τα τουρκικά σίριαλ»



Για την μείωση του μισθού που έχουν υποστεί, αλλά και την δραματική συρρίκνωση σε σίριαλ και παραγωγές μιλούν οι Έλληνες ηθοποιοί.
Όπως υποστηρίζουν, τα πράγματα στον χώρο, κυρίως τον τηλεοπτικό, είναι δραματικά και σε αυτό έχουν παίξει σημαντικό ρόλο τα τουρκικά σίριαλ, που πλέον «σαρώνουν» σε τηλεθέαση και δικαιολογημένα τα κανάλια ποντάρουν σε αυτά, αφού συνδυάζουν τα υψηλά ποσοστά με το χαμηλό κόστος.

«Παλαιότερα υπήρχαν πάρα πολλές σειρές και ήταν πάλι ανώμαλο το έδαφος. Δηλαδή και πάλι ήταν φανερό ότι δεν μπορεί η Ελλάδα να συντηρεί τόσες πολλές παραγωγές. Τώρα έχουμε πάει στο άλλο άκρο, που οι παραγωγές είναι ελάχιστες, κυρίως εξαιτίας των τουρκικών παραγωγών. Σε ό,τι φορά, όμως, τα τουρκικά σίριαλ, αυτό που θέλω να πω είναι ότι επειδή ακούω πάρα πολύ κόσμο να διαμαρτύρεται για αυτά, αν δεν του αρέσουν, ας μην τα δει», δήλωσε ο Γιάννης Μπέζος, συμπληρώνοντας ότι φυσικά και η κρίση έχει επηρεάσει και εκείνον, ενώ ακόμη περισσότερο τον πειράζει πολύ το αίσθημα της ανασφάλειας που κυριαρχεί.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της Αντιγόνης Δρακουλάκη: «Πολύ λίγα σίριαλ, πολύ λίγες παραγωγές, πολύ δύσκολα γίνονται πλέον θεατρικές παραγωγές και όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι. Και όσοι δεν έχουν μπει, γλιστρούν σιγά - σιγά σε αυτό», δήλωσε, ενώ ο Ιωάννης Παπαζήσης αναφέρθηκε στους λόγους της αποχής του από τον χώρο. «Τα μπάτζετ έχουν πέσει και εγώ προσωπικά έχω να δουλέψω πολύ καιρό. Και να μην ήθελα να το βιώσω, το βιώνω βλέποντας τους συνανθρώπους μου να υποφέρουν».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!