tromaktiko: ΜοτοΣυκλετιστές Εν Δράσει

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΜοτοΣυκλετιστές Εν Δράσει



Φίλες και φίλοι,
είμαστε μια ομάδα Ελλήνων ΜοτοΣυκλετιστών από Θεσσαλονίκη που ανησυχούμε με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό καθώς και για την κατάληξη αυτών.
Πιστεύουμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι αλλά δεν ξέρουμε πόσοι ακριβώς είμαστε.

Όλοι αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσουμε τα ίδια προβλήματα. Οι κυβερνήσεις λειτουργούν προς όφελος των λίγων, αγνοώντας τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας και αδιαφορώντας για την ανθρώπινη υπόσταση και αξιοπρέπεια μας. Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση πρέπει να σταματήσει.

Ενωμένοι σε μια φωνή, να δείξουμε στους πολιτικούς και την οικονομική ελίτ που υπηρετούν, ότι εμείς, ο λαός, θα αποφασίσουμε για το μέλλον μας. Δεν είμαστε εμπορεύματα στα χέρια των πολιτικών και των «φίλων» τους.

Διαμαρτυρόμαστε στο όνομα των «αναφαίρετων αληθειών» που θα έπρεπε να περιμένουμε στην κοινωνία μας: το δικαίωμα στέγης, απασχόλησης, παιδείας, υγείας, εκπαίδευσης, πολιτικής συμμετοχής, ελεύθερηςπροσωπικής ανάπτυξης.

Πλέον όμως δεν είμαστε απλά ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ. Είμαστε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ. Αποφασισμένοι με τις μοτοσυκλέτες να οργανώσουμε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ενωμένοι με όλους τους Έλληνες με κοινό στόχο-σκοπό. Να ξανακερδίσουμε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας που μας στερούν εδώ και καιρό με τα απάνθρωπα μέτρα και εκβιασμούς που μας θέτουν καθημερινά.

Ενώνουμε τις κόρνες μας, τον ήχο των εξατμίσεων μας, τις φωνές μας, την ενέργεια μας για να ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΜΕτους εαυτούς μας και ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Για δράσεις ουσιαστικές. Δράσεις όπου θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε να ξεφύγει η Ελλάδα μας από το τέλμα που μας οδήγησαν κυβερνήσεις σχεδόν 40 χρόνων και οι «φίλοι» τους.

Δεν κάνουμε τίποτα παράνομο και δεν επιθυμούμε την βία οποιασδήποτε μορφής. Εξασκούμε το απόλυτα δημοκρατικό και συνταγματικό μας δικαίωμα να συγκεντρωνόμαστε πολιτισμένα και απροκάλετα και με απόλυτο σεβασμό προς τα δικαιώματα των άλλων.

Όλοι μαζί οι Έλληνες ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε να καταφέρουμε τα ΜΕΓΙΣΤΑ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!