tromaktiko: Δικαστικό θρίλερ ή θέατρο του παραλόγου;

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Δικαστικό θρίλερ ή θέατρο του παραλόγου;



Το μόνο σίγουρο είναι πως όλα γίνονται στην πλάτη των πολιτών
Με τα σκουπίδια... βουνό έξω από σχολεία και νοσοκομεία, τους δρόμους σε κακό χάλι και τη δημόσια υγεία να απειλείται, δήμος Αθηναίων και ΠΟΕ ΟΤΑ διασταυρώνουν σήμερα τα ξίφη τους στα δικαστήρια της Ευελπίδων.
Προσπαθούν τουλάχιστον, γιατί από τις 08:45 το πρωί που ήταν προγραμματισμένη η συζήτηση για την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει ο δήμος Αθηναίων, όλο εμπόδια εμφανίζονται και όλα δείχνουν ότι απόφαση δύσκολα θα βγει σήμερα!

Η δικαστής που είχε οριστεί για την υπόθεση ζήτησε εξαίρεση, αλλά το αίτημά της απορρίφθηκε. Τώρα, όπως δήλωσε, ο Θέμης Μπαλασόπουλος, συζητείται το αίτημα της ΠΟΕ ΟΤΑ για αναβολή της εκδίκασης. Η Ομοσπονδία των εργαζομένων έχουν πάει στο δικαστήριο χωρίς συνηγόρους, αφού η αποχή των δικηγόρων συνεχίζεται και σήμερα, ενώ ο δικηγορικός σύλλογος δεν έδωσε άδεια στα μέλη του να πάνε στο δικαστήριο!
«Ο δικηγόρος Δήμου έχει ρητή εντολή να προχωρήσει στις διαδικασίες για να γίνει η εκδίκαση», είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ.
«Εμείς πιστεύουμε ότι σήμερα δε θα προλάβει να εκδικαστεί η υπόθεσή μας. Ούτως ή άλλως, θα συνεχίσουμε τις απεργιακές μας κινητοποιήσεις. Ακόμη κι αν κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική, μας καλύπτει η απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ», είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!