tromaktiko: Καταστρέψατε τη χώρα! Τί άλλο θέλετε;

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Καταστρέψατε τη χώρα! Τί άλλο θέλετε;



Δεν σας φτάνει ότι εξαφανίσατε την μεσαία τάξη?Δεν σας φτάνει ένας τουλάχιστον εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια όπως είπατε? Τι άλλο θέλετε? Ο Πάγκαλος είπε εχτές το βράδυ στεγνά ότι...
δεν ευθύνεται για ότι γίνεται στις μέρες μας και ότι το καλοκαίρι δεν ασχολείται για 2 μήνες με την Ελλάδα γιατί κάνει διακοπές. Ο Σημίτης αρθρογραφώντας ψάχνει να βρει ποιος φταίει για την κατάσταση της χώρας μας λες και δεν κυβέρνησε αυτός αλλά εγώ!! Ο Σαμαράς κάνει μούγκα στη στρούγκα και μαζεύει ψηφαλάκια! Ο Παπανδρέου είναι σε άλλη χώρα (αυτός συγχωρείται εν μέρει, δεν ξέρει το παιδί αμερικανάκι είναι!). Ο Βενιζέλος κάνει ότι έλεγε ότι δεν πρέπει να κάνουμε γιατί θα καταστρέφουμε! Βρε ουστ από εδώ όλοι σας ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!
Μήπως εμείς οι νέοι 25άρηδες - 30άρηδες - 40άρηδες πρέπει να πάρουμε το τιμόνι της χώρας στα χέρια μας μπας και προλάβουμε ξυστά τα βράχια? Τουλάχιστον να προσπαθήσουμε! Κάτι καλύτερο θα κάνουμε!
Εγώ πάντως δεν πρόκειται να τους χαρίσω ένα σπίτι που έφτυσε αίμα ο πατέρας μου μια ζωή για να το φτιάξει, δεν πρόκειται να γυρεύω μεροκάματο από δω και από κει για να πληρώσω τους φόρους και να πεινάω, δεν πρόκειται να αφήσω τα παιδιά μου να πεινάσουν γιατί κάποιοι το θέλουν, δεν πρόκειται να τους αφήσω να μου "βιάσουν" τη ψυχή και τα όνειρα!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!